Ulciorul cu pătărănii

Rusul care a luat bătaie de la Spongebob, Scrat și Mickey Mouse

spongebobAcesta este un fragment tradus din transcrierea unei discuții ce a avut loc în cabinetul unui psiholog din Celeabinsk, Rusia (acolo unde a căzut meteoritul anul trecut). Vă rog să-l  tratați cu seriozitate. Sau nu 🙂

Domnule psiholog, vă rog să mă ajutați! De o săptămînă nu mai pot dormi, sînt aproape să-mi pierd locul de muncă și toți cunoscuții rîd de mine. Am ajuns în pragul disperării…

Cum? Să mă liniștesc? Și să vă povestesc totul de la început? (Își șterge lacrimile și își suflă nasul). Da, da. Mă liniștesc… imediat… of, hmm… și vă povestesc dacă promiteți să nu rîdeți de mine.

(După cîteva minute, oftînd prelung)

Totul s-a întîmplat sîmbăta trecută. De fapt era duminică deja, pentru că era trecut de miezul nopții. Mă întorceam obosit din tură după ce am stat jumătate de oră să pornesc mașina. Pe cînd am ieșit în stradă eram nervos de-a binelea.

La un moment dat depășesc o dubă albă. Îmi arunc din greșeală privirea și ce să văd: în mașină erau Spongebob, Mickey Mouse, un motan și veverița aia din Ice Age ce tăt aleargă după ghindă. Scrot sau Scrap? Nu știu cum o cheamă…

Mickey-MouseInițial mi nu mi-a venit să cred. Și mai mare mi-a fost mirarea cînd Mickey Mouse mi-a arătat fundul pe geam, iar Spongebob degetul mijlociu. Merg mai departre, depășesc și mă uit la șofer cum rînjește disprețuitor și-mi face semne.

Nervos cum eram, opresc și îl blochez. Pe mine nu mă înjură nimeni în trafic, mai ales o veveriță și un burete. Schimb cîteva replici cu șoferul și dintr-odată dau năvală peste mine animalele de care v-am zis.

Au dat în mine cu ce-au putut și m-au lăsat în mijlocul drumului. (Suspinînd printre lacrimi) Am sunat la poliție și le-am zis că am fost agresat de Spongebob, Mickey Mouse și veverița din Ice Age. Mi s-a zis să nu mai fac glume tîmpite!

Colac peste pupăză un șofer a filmat totul și a pus filmulețul pe internet. A doua zi rîdeau de mine toți colegii de serviciu, mă sunau prietenii să mă întrebe dacă m-am apucat de filme, iar copiii mă rugau să le fac cunoștință cu Mickey Mouse.

Am ajuns să nu mai pot dormi noaptea. Vizez că vine peste mine Sponge Bog să mă bată. Ce să fac, domnule psiholog? Sînteți ultima mea speranță. CE SĂ FAC?

Sursă foto 1 2

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button