Ofuri cotidiene

Priveşte live toate meciurile de la Euro 2012

Astăzi ia start Campionatul European de Fotbal. Începînd de azi ne conectăm la conducta europeană de fotbal, un eveniment sportiv extraordinar care pentru noi, românii, stă în umbra a două mari dezamăgiri:
1: naționala României a ratat încă un turneu final
2. felul în care a ales TVR să transmită meciurile.

Ne-am obișnuit în ultimii 20 de ani cu faptul că televiziunea română transmite integral campionatele mondiale și europene de fotbal. În acest an, însă, TVR a decis să sublicențieze 12 meciuri către Dolce Sport – un post TV cu o cotă de piață destul de scăzută (în jur de 1,2 milioane de români).

E o decizie controversată care i-a lăsat cu buza umflată pe majoritatea iubitorilor de fotbal din România, o hotărîre care demonstrează starea jalnică în care a ajuns televiziunea de stat și faptul că administrația TVR-ului nu dă doi bani pe ce își doresc românii.

Iubitorii de fotbal care nu sunt clieți Romtelecom au totuşi cîteva soluții pentru a privi integral meciurile de la Campionatul European de fotbal şi anume:

1. Un abonament online pe portalul dolcetv.ro care va transmite cele 12 meciuri din faza grupelor. Consider că este o soluție simplă și la îndemîna oricui. Preț: 1 zi – 1 €, 1 lună – 4 € sau 6 luni – 24 €.

2. Un abonament Romtelecom cu servicii de televiziune inclusă şi o perioadă contractuală minimă obligatorie. E o soluţie destul de incomodă şi costisitoare în cazul în care ai deja abonament la un alt operator. Preţ: începînd cu 10 € pe lună

3. O ieșire cu prietenii la un local cu televizor mare și abonament Romtelecom sau o vizită la un prieten care întrunește aceleași calități. Preț: variabil în funcție de cît mănînci şi cîte beri bei

4. Site-urile ce oferă televiziune online. Am rezerve faţă de acestea pentru că, fiind un serviciu gratuit, serverele lor nu pot face față unui număr mare de vizualizări și cad adesea cînd ți-e lumea mai dragă. Preț: gratis

5. O soluție inedită pentru cei care nu au televizor, dar posedă un smartphone și o conexiune la internet sînt aplicațiile gen Online TV România sau TVGOO Live Tv. Am butonat-o puţin pe prima, are Dolce Sport și merge decent. Preț: gratis

Sînt sigur că există și alte soluții pentru a privi live toate meciurile de la Euro 2012. Pentru orice sugestii sau recomandări, vă rog să folosiți formularul de comentarii de mai jos.

Sursă foto

4 Comments

  1. euro2012.tvrinfo.ro transmite tot. pret cred ca gratis, sa vedem cum merge. in rest pe soapcast merge dolce foarte bine.

  2. Andrei, eu am optat pentru un abonament de 1 luna pe dolcetv.ro Fiind un serviciu platit, mă aşteptam ca acesta să meargă fără probleme.

    Feed-ul lor merge foarte prost sau chiar deloc. De aceea am solicitat un refund. Noroc cu site-urile e oferă televiziune online gratis.

  3. Banuiesc ca acum dupa ce TVR si-a luat meciurile inapoi iti pare si mai rau ca ai investit in Dolce 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button