Ulciorul cu pătărănii

Petre Roman şi beţivana de la mall

Weekend. Stau la coadă în cofetăria de la mall aşteptînd să mă înfrupt din bunătăţi. În faţa mea un cuplu numa’ fashion şi glamour din cap pînă în picoare discută cu vînzătoarea.

„Aveţi vreun Petre Roman proaspat?” întreabă pipiţa cu un căţeluş iţindu-i-se din poşetă. Fac ochii mari ca la eclipsă. Ştiam eu că femeile au o slăbiciune pentru bărbaţii maturi şi puternici gen Petre Roman. Şi totuşi, fostul prim-ministru are bine peste 50 de ani, cum ar putea o cofetărie, fie ea şi de la mall, să-l împrospăteze la comandă?

„…de fapt, cred c-aş prefera nişte biluţe sau un Ionuţ cu rahat” continuă pipiţa fără să aştepte răspunsul. Ham! întări dildăul din poşetă cu un lătrat ascuţit. Îhî, confirmă dulapul însoţitor al domnucii înveşmîntat în straie Hugo Borş.

„…dar dacă îmi aduc bine aminte, ultima data Ionuţ mi-a pătat bancheta din spate de la noul meu X6. Mînca-l-ar naiba cu biluţele lui cu tot!” scrîrţîi din nou fătuca. Fac ochii şi mai mari. Nu ştiam că cei din „high class” sînt chiar aşa de perverşi. „Ham, ham, ham!” schelălăi din nou animalul din poşetă. „Dragule, hai să mergem de aici. Augustus nu se simte bine în acest local”

Ajung în sfîrşit să comand. Îmi arunc privirea peste meniu şi înţeleg într-o clipă totul. Mă abţin cu greu să nu rîd în hohote. Şi ca un moldovean adevărat comand cu voce hotărîtă: „o beţivană vă rog!”

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button