In web we trust

People of Transylvania.com – Oameni și Povești din Ardeal

Întotdeauna mi-au plăcut poveștile. Am crescut printre cărți de aventuri și personaje fantastice. Apoi am prins drag de oameni. Am învățat să-i caut, să-i ascult și să-i descopăr și am realizat că fiecare om are o poveste, că fiecare om este o poveste.

Anul trecut prin decembrie în mintea mea a încolțit o idee – aceea de a începe un nou proiect cu povești din Ardeal. Ideea a crescut, a înflorit, iar astăzi a dat prima roadă. Proiectul se numește People of Transylvania și s-a născut din dorința de a descoperi oameni interesanți care iubesc și construiesc Transilvania și de a scoate povestea lor la lumină.

PoT este despre oamenii care POT și reușesc să schimbe lucrurile în bine. E despre oameni obișnuiți care fac lucruri neobișnuite, despre oameni care cântă și încântă, care pictează cu culori și emoții, care construiesc afaceri și echipe, care oferă zâmbete, care schimbă vieți şi contribuie la comunitatea din care fac parte.

Vă invit să-i descoperim împreună pe peopleoftransylvania.com Pentru că în esență, viața este despre Oameni și Povești și fiecare om are o poveste ce merită împărtășită. Așadar, începând de astăzi ne vom vedea atât aici pe blog, cât și pe People of Transylvania.

Doamne ajută și să ne auzim de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button