Lanul cu pixeli

Partidul Românului Sătul de Minciuni

Alegerile parlamentare de anul acesta au marcat nașterea unui nou partid care nu a fost înregistrat oficial, nu s-a bucurat de campanie electorală și nu a apărut pe nici o listă. Totuși acesta a primit un număr mare de voturi din partea românilor.

De parcă s-ar fi înțeles, odată ce s-au văzut în cabina de vot, un număr mare de alegători din diferite zone ale țării au desenat încă un chenar sub lista oficială de candidați și au scris de mînă partidul pe care îl susțin, aplicînd ștampila de vot.

Numele acestui partid este Partidul Românului Sătul de Minciuni și Corupție cu sloganul din imaginea de mai sus. Conform primelor cifre, PRSMC a obținut peste 10% din sufragii, însă nu e clar cine va reprezenta acest partid în Parlament.

6 Comments

  1. aceste 10% din sufragii n use pierd! ele se includ nemilocit la gramda de voturi a lui Basescu, or cei care au votat PRSMC , au vot impotriva lui Basecu. Satu ide minciuni omaneii au votat PRSMC 🙂 e tragicomic…

  2. Tragicomic (mai mult tragic decat comic) e felul in care te exprimi tu. Ori ai o problema mare cu tastatura, ori una si mai mare cu limba romana. Daca tot te gasesti sa faci politica pe un blog in esenta apolitic, ai putea avea bunul simt sa faci un minim efort sa te exprimi corect. Sau cat de cat inteligibil…

  3. Initiativa este emblematica atat ca denumire pentru partid cat si pentru slogan,dovedind starea factitiva actuala.Democratia impune insa alte principii pentru resuscitarea fiintei abrutizate de vicisitudinile veacurilor.Farul dezrobirii din miasmele decaderii este Lumina Credintei in triumful Binelui,este credinta in superioritatea fiintei umane si este mai ales nadejdea de a castiga viata vesnica in Rai prin ascultarea Vointei Atotputernicului .Astfel:”In lume clar rost avem/Cu totii-n polifonie/Armonie -n neant aducem /mereu,mereu/De pe orice meridian pamantenii/Ne unim!Ne unim!Ne unim! Cand raul iese in drum /Ca pe un sarpe il vrajim/Vremea si pe ea o-mblanzim/Sigur,sigur /Abili si increzatori spre vesnicie/Ne avantam!/Ne avantam!/Ne avantam! Divin dar este viata:/Siguranta,incantare/Traind,sensul lumii pricepi/Profund,profund /Dragostea lui Dumnezeu pretuim si il /Preamarim!/Preamarim!/Preamarim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button