Ulciorul cu pătărănii

O poveste despre copii urîți și reclamă falsă

bere-gratis-femei-topless-reclama-falsaAstăzi vreau să vă spun povestea unui bărbat care și-a dat în judecată soția pentru că aceasta i-a făcut copii urîți. Dragi femei care citiți aceste rînduri, feministe sau din alte partide, vă rog nu vă oripilați, nu vă înfocați și nu-mi săriți în cap fără să citiți mai departe acest articol.

1. Inspirați pe nas 2. expirați pe gură. Repetați procedura pînă dispare nevoia să-mi scoateți ochii, să-mi zgîriați bicicleta sau trîntiți mai jos un comentariu furios și belicos la adresa-mi. Ați reușit? Foarte bine. Să purcedem așadar.

A fost odată ca niciodată în China o femeie. Buda, sau ce Dumnezeu or fi avînd ei în China, nu a fost foarte generos cu sărmana ființă și nu a înzestrat-o cu trăsături tocmai fine. Pe scurt, femeie era hîdă ca naiba.

(Dragi feministe, dacă e nevoie, repetați cu încredere pașii 1-2 de mai sus).

Nu mă înțelegeți greșit. N-oi fi eu mare estet femeiolog (adică specialist în femei), dar știu cum arată o femeie urîtă de orice nație ar fi ea. Urîtă sau nu, femeia își dorea alături un soț frumos, iubitor, bogat, tandru și devreme acasă etc.

Că deh, vorba ceea: vrabia vrăbioi visează (na, că am trîntit și o aliterație). Așa că a făcut rost rapid repejor (ia încă una) de cîteva J de mii de euro și și-a modificat trupul pe ici-colo și anume în locurile esențiale.

După care și-a găsit bărbatul visurilor cu care s-a și măritat neîntîrziat, omițănd să-i spună respectivului ”norocos” despre îmbunătățirile estetice pe care și le-a administrat. Povestea se putea încheia aici cu un final fericit, dar nu a fost să fie.

chirurgia-estetica-nu-poti-ascunde-pentru-totdeauna Pentru că adevărul are prostul obicei de a ieși la lumină mai devreme ori mai tîrziu. În cazul cuplului nostru, trebușoara a avut loc după vreo 9 luni cînd soțioara augmentată estetic a dat naștere unui copil cît se poate de ne-augmentat.

Altfel spus, copilul era urît de numa, pentru că semăna cu maică-sa. 神圣的狗屎 și-a zis sărmanul tată, adică: ”Sfinte Sisoe! Sigur m-a înșelat! Altfel cum a fost posibil să iasă din doi oameni frumoși o ființa atît de urîtă?!”

Moment în care mama eroină a mărturisit adevărul. 女子殴打太阳 a exclamat bărbatul înșelat, adică ”bată-te soarele de femeie!” Căci la mijloc era o înțelătorie. Femeia și-a făcut reclamă falsă așa că soțul a ”returnat-o înapoi” (de parcă ar fi putu să o returneze înainte).

Pe scurt barbatul și-a dat soția în judecată pentru fraudă și a cîștigat, cazul fiind primul de acest gen în istorie. Că vorba ceea: trădare – trădare, dar s-o știm și noi, monșer! Poate că pe vremuri minciuna avea picioare scurte, mai nou însă ea are țîțe siliconate și buze botuxate, parol!

Acestea fiind spuse, aștept părerile și comentariile voastre legate de această poveste care ar putea fi adevărată sau doar un mit urban promovat pe internet. Stimate feministe, acum e momentul să postați comentarii furibunde 😉

Sursă foto

2 Comments

  1. Simpatici toti.. Cred ca merg cu lumina stinsa prin casa sa nu se sperie pe la colturi unul de altul 🙂
    Is rau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button