O enigmă din lumea femeilor

Ți-am spus că mi-a venit jocul? Săptămîna trecută. Eram așa de emoționat că mi-am luat 3 zile libere să mă pot juca. 3 zile + weekend în care am dormit cumulat maximum 10 ore. M-am ridicat de la computer doar pentru urgențe (pentru sticla de Cola sau să trag draperiile… din astea).

Am făcut niște quest-uri, mi-am tras niște skill-uri – nu o să-ți vină să crezi. Asta e vestea bună. Vestea proastă e că duminică a venit pe la mine Ildiko cu o falcă în cer și cu altă în pămînt, scuipînd flăcări mai ceva ca ochiul lui Sauron: că-s un insensibil, că nu o mai iubesc (știi tu, discursul tradițional).

Am uitat de Valentini și Dragobeți, bată-i soarele de cine i-o inventat. Eu cred că Valentin ăsta o fost de fapt femeie, una care ura toți bărbații, altă explicație nu găsesc. Amu tu o cunoști și știi cum face cînd e supărată.

Veciinii de pe orază de 1 kilometru au ieșit la geam să vadă ce se întîmplă. A început să zbiere alarma la mașinile din parcare, iar bișnițarii din fața blocului s-au tupilat după X6-urile lor cîștigate cu sudoarea frunții lor înguste.

De-ar putea s-o audă, cred că că și mujahedinii și-ar face cruce, iar cei de la Local Combat ar părea niște copii inofensivi pe lîngă Ildi a mea atunci cînd e furioasă. Și atunci era al naibii de furioasă.

Am liniștit-o eu în cele din urmă cu mare greu. I-am promis solemn că nu mă mai joc pînă la Dragobete și că-i iau orice își dorește, numa să mă ierte. Mare greșeală am făcut! O zi întreagă m-a purtat prin malluri.

Corsete, poșete, rochițe, fustițe, bluzițe – pe toate le-a încercat, de toate și-a luat. Am ajuns acasă frînt. Și tocmai cînd credeam că s-a terminat, a sunat-o o prietenă să-i spună despre un magazin de lenjerie online. Și-am luat-o de la capăt, de data asta în fața monitorului.

Sutiene, body-uri, chiloței, port-jartiere și alte treburi din astea femeiești pe care nu știi niciodată cum să le dai jos. Bineînțeles că și-a mai comandat o tură. Iar la sfîrșit tot ea a fost bosumflată: că doar ea face toate astea ca să arate bine pentru mine.

Uite spune-mi tu mie: de ce noi bărbații putem fi fericiți cu trei perechi de chiloți și două tricouri, iar femeile au nevoie de garderobe întregi, dar cînd e vorba de ieșit undeva, oricum se plîng că nu au cu ce să se îmbrace?

sursă foto

1 comentariu

  1. Antilopie Porceanu |

    Deci femeile este care este, nu?

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *