Ofuri cotidiene

O enigmă din lumea femeilor

Ți-am spus că mi-a venit jocul? Săptămîna trecută. Eram așa de emoționat că mi-am luat 3 zile libere să mă pot juca. 3 zile + weekend în care am dormit cumulat maximum 10 ore. M-am ridicat de la computer doar pentru urgențe (pentru sticla de Cola sau să trag draperiile… din astea).

Am făcut niște quest-uri, mi-am tras niște skill-uri – nu o să-ți vină să crezi. Asta e vestea bună. Vestea proastă e că duminică a venit pe la mine Ildiko cu o falcă în cer și cu altă în pămînt, scuipînd flăcări mai ceva ca ochiul lui Sauron: că-s un insensibil, că nu o mai iubesc (știi tu, discursul tradițional).

Am uitat de Valentini și Dragobeți, bată-i soarele de cine i-o inventat. Eu cred că Valentin ăsta o fost de fapt femeie, una care ura toți bărbații, altă explicație nu găsesc. Amu tu o cunoști și știi cum face cînd e supărată.

Veciinii de pe orază de 1 kilometru au ieșit la geam să vadă ce se întîmplă. A început să zbiere alarma la mașinile din parcare, iar bișnițarii din fața blocului s-au tupilat după X6-urile lor cîștigate cu sudoarea frunții lor înguste.

De-ar putea s-o audă, cred că că și mujahedinii și-ar face cruce, iar cei de la Local Combat ar părea niște copii inofensivi pe lîngă Ildi a mea atunci cînd e furioasă. Și atunci era al naibii de furioasă.

Am liniștit-o eu în cele din urmă cu mare greu. I-am promis solemn că nu mă mai joc pînă la Dragobete și că-i iau orice își dorește, numa să mă ierte. Mare greșeală am făcut! O zi întreagă m-a purtat prin malluri.

Corsete, poșete, rochițe, fustițe, bluzițe – pe toate le-a încercat, de toate și-a luat. Am ajuns acasă frînt. Și tocmai cînd credeam că s-a terminat, a sunat-o o prietenă să-i spună despre un magazin de lenjerie online. Și-am luat-o de la capăt, de data asta în fața monitorului.

Sutiene, body-uri, chiloței, port-jartiere și alte treburi din astea femeiești pe care nu știi niciodată cum să le dai jos. Bineînțeles că și-a mai comandat o tură. Iar la sfîrșit tot ea a fost bosumflată: că doar ea face toate astea ca să arate bine pentru mine.

Uite spune-mi tu mie: de ce noi bărbații putem fi fericiți cu trei perechi de chiloți și două tricouri, iar femeile au nevoie de garderobe întregi, dar cînd e vorba de ieșit undeva, oricum se plîng că nu au cu ce să se îmbrace?

sursă foto

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button