Ofuri cotidiene

M**e PSD ediția din Cluj-Napoca

Inițiativa #fărăpenali în funcții publice a trecut ieri de 500.000 de semnături. Pentru ca aceasta să fie reprezentativă e nevoie de 20.000 de semnături din 21 de județe ale țării. Iată lista cu județele rămase și numărul aproximativ de semnături care mai trebuie colectate (vezi lista actualizată).

Am făcut fotografia de mai jos la standul fără penali din Parcul Central Cluj-Napoca, la intrare în Untold festival. Dacă ai cunoscuți, rude sau prieteni cu domiciliul în aceste județe, roagă-i să semneze. Mai avem timp până la finalul lunii august.

Și dată tot discutăm despre festival, ia ghiciți ce s-a scandat în acest an la câteva scene pe ritm sau în reprizele dintre concerte vezi video aici și aici.

Un alt moment s-a întâmplat la standul Absolut care oferă participanților posibilitatea de a-și personaliza un tricou alb pe care pot să-l păstreze. Ia ghiciți ce a început să scrie un fecior până l-au observat organizatorii.

Cireașa de pe tort a fost motocicleta de mai sus care a fost parcată strategic la ieșire din festival, în zona Operei Maghiare. În zonă respectivă staționa o mașină a Poliției Rutiere, iar polițiștii nu păreau deranjați de prezența acesteia.

Pentru cei care se simt ofensați de mesaj, vreau să citez explicația lui Doru care a lămurit foarte bine ce înseamnă pentru mulți dintre noi această sintagmă.

Expresia aceasta nu are absolut nicio conotație sexuală, ci reprezintă dispreț, disperare, revoltă, reacție umană firească la batjocura și incompetența cu care suntem tratați de partidul-stat.


Și mai este ceva: nu e vorba despre a da, ci despre o reacție de respingere la perspectiva sinistră de a tot lua, încă niște decenii de aici înainte.


A venit vremea să spunem lucrurilor pe nume și să demonstrăm clar că ne-am cam săturat să fim abuzați, jefuiți și umiliți de niște borfași analfabeți.


Asta înseamnă Muie PSD: că ne-am săturat de agresiunea, hoțiile, umilințele și batjocura lor. Și că suntem, în sfârșit, gata să ripostăm. Și să le vorbim pe limba lor, poate în final vor pricepe că nu-i mai vrem niciodată în funcții publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button