In web we trust

Meet Magento – o invitație pentru pasionații de Business și eCommerce

meet-magento-cluj-2015

Au mai rămas două săptămîni pînă la a doua ediție Meet Magento – cea mai mare serie de conferințe despre Business și eCommerce din lume. E vorba de un eveniment ce a devenit un reper pentru industria comerțului electronic la nivel global.

La fel ca și anul trecut, Cluj-Napoca va reprezenta România la acest capitol, evenimentul fiind programat pentru 2-3 octombrie la Grand Hotel Italia unde sînt așteptați în jur de 500 de participanți.

Conferințele se vor axa în principal pe două teme centrale: o parte de business dedicată proprietarilor de magazine, oamenilor de marketing și furnizorilor de servicii, și o parte tehnică dedicată developerilor, care va include și o serie de workshop-uri.

Ediția din acest an va aduce în fața participanților speakeri de la cele mai cunoscute agenții de PR din țară precum și profesioniști recunoscuți internațional din domeniul IT (vezi lista speakerilor aici).

Prețul biletului este de 85 euro. Acesta include accesul la toate conferințele și workshop-urile, precum și la petrecerea de după. Dacă ești interesat să mergi la eveniment, te rog să-mi scrii pe pagina de contact, pentru că îți pot oferi un discount de 25% din prețul biletului în calitate de partener media.

Ne vedem pe 2 octombrie la Meet Magento!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button