In web we trust

Magazine cu nume ciudate din Cluj #1

Continuăm seria de articole cu multe poze și puțin text. Astăzi ne luăm de magazinele din Cluj-Napoca ce au nume interesante, ciudate sau care pot fi interpretate și altfel cu puțină imaginație. După cum vei vedea, unele din acestea sunt branduri internaționale.

Începem în forță cu un magazin de la VIVO! Cluj-Napoca, fostul Polus. Dacă știi oameni care ar avea nevoie de un boost de IQ, trimite-i la IQ Shop. În această perioadă au oferte speciale.

Recunosc: nu sunt cunoscător în domeniul poșetelor. Probabil că de aceasta am rămas puțin siderat la vederea acestui nume. Nu mi-a fost clar cine, ce și unde bagă în acest magazin. Chiar mi-a trecut prin cap că cei care au făcut vitrina au scăpat un i la începutul numelui (fără cratimă).

Peste drum de O bag am dat nas în nas cu un brand care miroase foarte bine. Așa de bine încât m-a inspirat să-mi imaginez următorul dialog.

– De ce sunt românii printre cei mai săraci din Europa?

– Pentru că în România… Sephora.

De la parfumuri trecem rapid la produse naturiste. Acest magazin de lângă Central răspunde foarte elegant la următoarea întrebare: „Ce poate fi mai bun ca un magazin bio?” Răspunsul este simplu: „Un magazin Biobio, evident!” Ceva îmi spune că aceștia vând produse-produse la prețuri-prețuri.

Iar la final de articol vreau să vă ofer o dovadă că și moldovenii pot fi antreprenori cu renume mondial în domeniul modei. Dacă ți-a plăcut articolul, nu mai căuta… motivi. Dă un like și distribuie-l pe rețele sociale. Revin curând cu partea a doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button