Ulciorul cu pătărănii

M-am lepădat de Farmville


Vă rog nu-mi mai trimiteţi invitaţii la tot felul de jocuri şi joculeţe pe Facebook şi Odnoklassniki, sau orice alte platforme de socializare (pe care de altfel nu le verific de mult timp). Am făcut odată greşeala de-a intra în Farmville. Mă făcusem moşier-fermier şi după o lună-două eram aproape dependent de acest joculeţ mâncător de vreme.
Aveam program fix – mulge vacile, du oile la stână, ţesală caii, ară, seamănă, culege etc. Eram în stare să mă trezesc cu noaptea în cap să strâng nu-ştiu-ce roadă de patlajele (porodici în varianta moroşenească). Şi doamne fereşte ce jale mai era în gospodărie când mi se usca fasolea sau orezul. Ce să mai – dependenţă în toată regula. Aşa că am renunţat.

De aceea vă rog nu-mi mai trimiteţi requesturi să fim vecini, nu-mi mai expediaţi vaci roz şi oi rătăcite. S-a găsi şi altcineva să le salveze. Nu-mi mai postaţi pe wall badge-uri ce dau experienţă – că mă mănâncă mausul să dau click şi mă întorc iar de unde am pornit.

3 Comments

  1. Ai dreptate, dar nu uita ca tu ai fost cel care mi-a bagat drogul in singe cind mi-ai zis ca vrei sa fim "vecini". N-am stiut eu atunci in ce ma bag 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button