In web we trust

Cu ce jocuri de mobil vă mai ocupați timpul?

Nu am fost niciodată pasionat de jocurile pe calculator. Cu excepția câtorva clasice precum Quake, Counter-Strike, Diablo și Heroes microbul gaming-ului m-a ocolit. În continuare prefer să evit jocurile pe calculator ca să nu stau în fața monitorului și în timpul liber.

Când vine vorba de telefon, însă, lucrurile stau un pic diferit. În primul rând pentru că telefonul e tot timpul cu tine, iar acest lucru îți permite să faci sesiuni scurte de joc atunci când călătorești, când ai de așteptat sau, pur și simplu în momentele moarte.

Primul joc de mobile care m-a prins a fost Angry Birds – un joc cu o poveste drăguță și haioasă care nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru că a avut un succes enorm în toată lumea. Îl jucam pe primul meu smartphone, un Samsung Galaxy S1, împreună prietenii care mă rugau să-i las să se joace cu rândul.

Pe atunci nu toată lumea avea un telefon inteligent în buzunar. Așa că noi ne întreceam cine face cel mai mare scor pe același nivel. Am jucat aproape toate versiunile ulterioare ale jocului și, vă asigur, nu au fost puține.

Au urmat apoi multe altele printre care Cut the Rope, Fruit Ninja, Draw Free, celebrele jocuri cu bile și o pleiadă întreagă de jocuri de logică și îndemânare în care trebuie să combini culori și forme. După care am încercat Minion Rush – un joculeț ce mi-a plăcut datorită personajelor simpatice din animația Despicable Me.

Apoi a venit Pokemon Go cu care am cochetat aproape o lună. De vreun an am reușit să stau departe de jocuri. Am izbutit să nu cad pradă nebuniei din jurul celebrului 2048 în care trebuie să combini cifre.

Am refuzat să încerc renumitul Candy Crush pe care chiar și mama mea îl juca la un moment dat și am evitat elegant Book of Ra de la Amiral care-mi propunea să caut combinații de cifre câștigătoare pentru a descoperi secretele faraonilor egipteni.

Luna trecută am făcut greșeala să-mi instalez Spots connect – un joc de tip puzzle în care trebuie combini figuri asemănătoare. M-a prins imediat și după 3 zile m-am trezit pe la nivelul 150, întrebându-mă cum ajunsesem acolo.

Spre norocul meu, luna aceasta am făcut upgrade la telefon și am pierdut tot progresul din joc așa că l-am lăsat baltă. Deocamdată nu am nici un joc instalat pe telefon. Voi cu ce jocuri de mobile vă mai ocupați timpul?

Sursă img

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button