In web we trust

JobShop Cluj – tîrg de cariere pentru studenții care vor să lucreze în IT

jobshop-targ-cariere-cluj-2016

Dacă ești student la o universitate tehnică din Cluj-Napoca și ești în căutarea unui job în domeniul IT sau vrei să cunoști îndeaproape cîteva companii care intenționează să angajeze în perioada următoare, atunci trebuie să mergi neapărat la tîrgul de cariere JobShop.

JobShop e cel mai longeviv eveniment de carieră din oraș, ajungînd în acest an la a 20-a ediție în Cluj. Scopul principal al evenimentului este de a oferi studenților informația necesară startului în carieră, iar companiilor oportunitatea de a interacționa cu tineri bine pregătiți.

În acest an JobShop Cluj va avea loc în perioada 3-7 aprilie la Casa de Cultură a Studenților, iar programul tîrgului va cuprinde numeroase evenimente printre care se numără următoarele (programul complet e disponibil aici):

  • Workshop de scriere a CV-urilor și simulări de interviuri (duminică 3 aprilie)
  • Prezentarea unor companii IT din Cluj și vizitarea acestora (4 – 7 aprilie)
  • Workshop de mobile development și discuții pe acest subiect (marți 5 aprilie)
  • Prezentări interactive și discuții libere despre carieră susținute de antreprenori în fața studenților (miercuri 7 aprilie)
  • Program de stand în care tinerii vor avea posibilitatea să interacționeze direct cu angajatorii (4 – 7 aprilie)

Astfel 23 de companii din domenii tehnice diverse își vor prezenta începînd de mîine oferta legată de practică, internship-uri și joburi. Pentru a participa la workshop-uri este necesară o înscriere prealabilă care se poate face pe site.

Mai multe informații găsiți pe cluj.jobshop.ro și pe pagina BEST Cluj – ONG-ul care organizează evenimentul în orașul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button