Ulciorul cu pătărănii

Introducere în țîțometrie

Tare recunoscătoare au mai fost femeile de pe mapamond pentru clasificarea în domeniul penisologiei despre care am vorbit în unul din articolele trecute. Numai că după un timp s-au trezit feministele că sînt discriminate. De ce bărbații au parte de clasificări cu hărți colorate și tabele pline de cifre, iar femeile – nu ?!

Au bătut nițel din gene, ne-au amețit cu vorbe dulci după care au pus piciorul în prag: Vrem și noi studiul nostru! Să se facă studiu! Și s-a făcut. Cercetători din toate țările și națiile pămîntului s-au pus la treabă ca să afle în care țară trăiesc cele mai țîțoase femei.

Măsurătorile le-au făcut bineînțeles bărbații care s-au sacrificat pe altarul științei în numele dezvoltării tehnologice și păcii mondiale. Sîni de toate formele, culorile și mărimile de pe întreg mapamondul au fost atent studiați, măsurați, cîntăriți, pipăiți și alte cuvinte ce se termină cu -iți.

Rezultatele o spun fără echivoc – femeile cu cei mai mari nuri din lume trăiesc în partea de nord a bătrînului continent. În Finlanda, Norvegia, Suedia și Rusia sînt cei mai fericiți bărbați pentru că femeile lor sînt cele mai dotate din întreaga lume.

România se afla undeva la mijlocul clasamentului urmată îndeaproape de Moldova pentru care, paradoxal, există date la această categorie. Locul este unul destul de bun, mijlocul de aur a fost întotdeauna preferatul meu, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să tindem la mai mult.

Fac apel la maeștrii țîțometri din spațiul Carpato-Danubiano-Pontic – nu stați cu mîinile în sîn! Adică stați, dar faceți-o în folosul țării și al neamului românesc. Istoria e cu sînii…ăăă… ochii pe noi! (sursa targetmap.com)

6 Comments

  1. Straniu :)) Da eu credeam ca Moldova e cea mai titoasa din cite vad in fiecare zi prin oras 🙂

  2. Una e teoria și alta e practica. Din cîte știu, jumătate din femeile din Moldova au refuzat să participe la sondaj ca să nu se supere celelate nații. Dacă ieșeam și aici pe locul 1 ca și la băutura, era scandal internațional 🙂

  3. Da corect, pentru ce sa mai participe daca si asa se vede 😀 Oricum si fara topuri, Moldova in privinta bauturii, titelor si penisurilor e pe locul 1 🙂

  4. Monkey, ai grăit adevărul curat, fără ocolișuri 😀 Moldovenii hopa-hopa locu’ întîi în Europa (și pe glob)

  5. Andrei, e cazul sa te contrazic – TREBUIE sa stam cu mainile in sani, in sanii femeilor… 😀 sa se bucure si ele ca marfa buna este intrebata… 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button