Ulciorul cu pătărănii

Introducere de penisologie

Un studiu inutil, dar curios din categoria ‘mărimea contează’. O pleaiadă de cercetători a căror scop în viaţă e femeia cu mustaţă au hotărît să facă un studiu, pe lîngă celelalte cercetări de importanţă globală pe care le efectuează, şi anume să afle în ce ţară locuiesc cei mai dotaţi bărbaţi din lume.

Şi dă-i şi luptă. Studii peste studii, chestionare şi măsurători. Dă-i cu bere, dă-i cum vin. Dă-i cu vin, dă-i cu bere. Şi după aia tot aşa, dar invers. În mare, strategia folosită a fost următoarea:

Ding-dong. O fetişcană îmbrăcată sumar sună la uşă. „Bună ziua, sînt de la organizaţia „salvaţi penisul”. Am dori să vă măsurăm scula. „Ce anume?” întrebă nedumerit gospodarul casei. „Mătărînga, ştorloboanca, ştromeleagul, belengherul, batula…”

„Aaaaah, se înseninează la faţă bărbatul. Sigur că da. În ce stare vreţi să-l măsuraţi – culcat sau erect?” „Şi, şi!” răspunde fetişcana. „Înainte şi după, şi cu ocazia asta calculăm rata şi viteza de creştere, punctul… adică… forţa G şi atracţia…ăăă… gravitaţională. Pentru participare primiţi premiu un prezervativ şi un claxon de bicicletă.

Şi uite aşa în fiecare sat şi oraş. În fiecare ţară de pe fiecare continent. Măsurători peste măsurători. Calcule peste calcule. Totul în numele ştiinţei şi a viitorului luminos – rezultatele în imaginea alăturată şi cea de mai sus (sursa targetmap.com). Primii au ieşit evident africanii, ultimii asiaticii. Deci dacă ar fi să ne conducem după regula mijlocului de aur, lucrurile nu stau rău deloc.

Ţin să menţionez că Moldova nu a participat din principiu la acest studiu, nu de alta, dar dacă eram şi aici pe locul întîi ca şi la băutură, ieşea scandal internaţional, iar imigraţia de femei în ţara noastră se ridica peste noapte la cote astronomice.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button