In web we trust

Impresii de la prima ediție Cluj Bloggers Meet din acest an

N-am mai avut demult o întâlnire dedicată bloggerilor din Cluj-Napoca. Așa că atunci când am aflat că Alina Lerca organizează un astfel de eveniment, am decis să merg, mai ales că speakerii și temele anunțate erau destul de interesante.

Iată ce am reținut din prezentări:

Irina Rusu ne-a povestit despre cum a ajuns să facă tranziția de la medicină la design digital, cum a făcut primii pași în blogging și cum a ajutat-o scrisul să-și descopere noua sa pasiune. După prezentare a oferit fiecărui participant o carte poștală (vezi mai sus) care a fost foarte apreciată de public.

După aceasta a venit rândul lui Robert Katai care ne-a povestit despre ce înseamnă pentru el comunitatea de bloggeri din Cluj, despre cum a ajuns să se îndrăgostească de Instagram și să organizeze primele sale campanii online. Mesajul lui a fost:

„Nu mai aștepta să scrii articolul perfect! Dacă vrei să faci blogging, fă-o, nu mai amâna! Începe să publici, experimentează și vezi pe parcurs ce funcționează și ce ți se potrivește”.

A treia poveste a serii a venit din partea lui Liviu Balint, bucătar finalist Masterchef – un personaj interesant și atipic care a descoperit dragostea pentru gătit după 30 ani. Liviu ne-a împărtășit din experiența sa de viață, condimentându-și povestea cu sfaturi legate de branding și imagine personală. Mesajul care mi-a rămas în minte:

„Mâncarea unește oamenii, găsiți-vă timp să gătiți cu prietenii, cu familia. Bucurați-vă de masă și veți avea parte de lucruri extraordinare”.

Ultimul speaker al serii a fost Flaviu Butean care ne-a oferit câteva sfaturi legate de optimizare SEO și practici recomandate pentru o mai bună indexarea a blogului și o încărcare mai rapidă. Am aflat informații utile și am primit sfaturi pe care o să le pun în practică cât de curând.

După fiecare prezentare am avut și câte o sesiune de întrebări și răspunsuri, atmosfera a fost destul de relaxată și nici nu am simțit cum a trecut timpul. M-am bucurat să revăd fețe cunoscute și să întâlnesc oameni noi. Aștept ediția următoare.

Felicitări Alinei pentru inițiativă și brandurilor care au susținut evenimentul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button