Top articles

Idilă între două Mercedesuri (1)

Scurtă povestire în 3 părți, 2 poze și 1 final neașteptat

Prima parte – versiunea bloggerului

S-au întîlnit într-o seară caldă de iulie. A zărit-o într-un sens giratoriu printre razele aurite ale soarelui de vară. Trecu în galop pe lîngă el fără să-l bage în seamă, ca un unicorn coborît din poveste.

Ea – un Mercedes din clasa superioară de culoare albă, el – un Mercedes cu priviri de băiat rău și jante cromate. O urmări. Nu-și putea rupe privirile de la liniile ei senzuale. Mișcările ei grațioase îl înnebuneau. Îi făcu ștrengărește din faruri, iar ea îi răspunse ondulîndu-şi suav spoilerele. Își ambală motorul dorind să o impresioneze cu puterea sa și încercă să o depășească.

Dar ea nu se lăsă dominată, îl întrecu îndată clipind nărăvaș din becurile de semnalizare. Oh, cît de mult o dorea. Pistoanele îi bubuiau să iasă de sub capotă. Simți țeava de eșapament întărită. Derapă cu pneurile pe asfalt ca un taur ce bate din copită. Trebuia să o aibă. Vru să-i cuprindă spatele cu sărutări fierbinți, dar observă prea tîrziu stopurile ei aprinse.

O lovi. Acum stătea trist în stația de autobus cu ochiul drept vînăt și cu inima frîntă în timp ce ea îi întoarse din nou spatele ca și cum nici nu ar fi existat. De pe trotuar un trecător îl fixa între cele patru laturi ale aparatului său foto.

Partea a doua – versiunea lui Haurel

Partea a treia – versiunea poliţistului

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button