Dileme adevărate despre unghii false
N-am înțeles niciodată moda cu unghiile false. Înțeleg: orice femeie își dorește o manichiură frumoasă și atrăgătoare. Însă de aici pînă la ghearele alea în toate culorile curcubeului e o distanță destul de mare.
Le vezi peste tot: în birouri, în transportul public, prin restaurante și cluburi – unghii false de toate dimensiunile, formele și alcătuirile, iar în capătul lor cîte o cucoană ce se chinuie să-și ”butoneze” smartfonul sau se contorsionează să dea o semnătură.
N-am înțeles niciodată de ce e „cool” să-ți lipești în vîrful degetelor niște lopeți pe care să trîntești o tonă de blin-blinguri lucioase cu riscul de a-ți deteriora unghiile naturale. Ai unghii slabe? Aplică-le un tratament, îngrijește-le, vopsește-le…
…dar nu-ți pune schiurile alea cu fluturași pe mîini doar pentru că așa e la modă. Mie mi se par urîte și artificiale, poate și din cauză că apreciez frumusețea naturală și îngrijită. Plus că nu sînt deloc practice.
Și dacă tot veni vorba, am și o dilemă legată de fetele cu unghii kilometrice: oare ele cum se șterg la fund după ce merg la toaletă?
Sursă foto
🙂 nu toată lumea e deacord cu tine… sunt foarte comode, ai stat 2 ore și o lună n-ai treabă și arată tare bine. Cu lungimea sunt și eu deacord, nu prea m-am aventurat să le las lungi, in schimb port un franch scurtuț și tare drăguț. Foarte practic pentru femeile ocupate sau pentru cele ca mine care nu suportă mirosul de acetonă.
Nici eu nu sunt adepta unghiilor incarcate cu tot felul de „accesorii”, insa unghiile cu diverse desene precum floricele, liniute etc (nu cele aplicate) nu ma deranjeza. In schimb nu pot suporta unghiile exagerat de lungi si ascutite, precum cele din imaginea postata.