Lanul cu pixeli

Ghici proprietarul

Ghici cui aparține Golful pe care îl alimentează angajatul de la Mol.

6 Comments

  1. Maşina aparţine unei femei (cea din dreapta imaginii). Numai o femeie poate încerca să alimenteze din partea opusă faţă de cea în care se află gura de alimentare 🙂

  2. Mda… ultima data cand am fost sa alimentez exact la acelasi MOL, asteptam in spatele unei alte masini sa se elibereze locul, faza la care a venit un angajat de-al lor la mine, mi-a batut un geam si mi-a spus ca mai sunt locuri pe cealalta parte. Intrebarea mea a fost: "Si cum sa fac, sa trag furtunul pe parte opusa a masinii?" Raspunsul lui: "Pai si eu de ce credeti ca sunt aici? Ca sa va ajut". Asa ca las-o mai moale cu misoginismele astea, ideea a venit de la un briliant de barbat.

  3. @Ioana
    În cazul meu erau trei maşini cu rezervorul pe dreapta ce "aşteptau răbdătoare" la coadă, toate cu "brilianţi de bărbaţi" la volan. Nu ne-a bătut nimeni "în geam" să ne ofere ajutorul sau să ne cânte serenade.

    A venit doamna cu Golful şi "s-a înfipt" la pompa opusă după care a chemat angajatul de la MOL să o ajute. Cer umil iertare, probabil că nu trebuia să generalizez. E ciudat, însă, că dintre toţi doar tu te-ai simţit vizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button