In web we trust

Expert în fotbal? Ce ai zice să te știe o țară întreagă? *

pariurix

Toată lumea se pricepe la fotbal și la politică. Cel puțin așa susține o „vorbă din bătrâni”. Posibil, dar nu toată lumea se pricepe la pariuri legate de fotbal sau de politică. Mulți sunt cunoscători până la proba contrarie, apoi găsesc diverse explicații pentru eșec.

Nici măcar bookmakerii nu se pricep prea bine la politică. Înaintea referendumului care a decis Brexit-ul, dăduseră o cotă de 1,20 ca Marea Britanie să rămână în Uniunea Europeană și vreo 5.00 să iasă. Sau a fost o capcană?

8 milioane de selecționeri și 2 de directori tehnici

În fine, pe noi ne interesează fotbalul, un domeniu care este parcă ceva mai ușor de citit. Potrivit ultimului recensământ, în România trăiesc în jur de 10 milioane de bărbați. Cam 8 milioane din ei sunt „selecționeri” și au întotdeauna variante mai bune decât antrenorul echipei naționale.

Ceilalți 2 milioane sunt directori tehnici. Și aici nu le punem pe pe femeile care urmăresc fenomenul. Se spune că în jumătate din birourile unde lucrează măcar doi bărbați, se organizează concursuri de pronosticuri sportive.

Fiecare pune o sumă, iar câștigătorul ia totul. Cu cât sunt mai mulți participanți, cu atât e mai mare premiul. Faci parte dintr-un colectiv de genul acesta? Tu ești cel care a luat potul la Euro 2016? Bravo! Cred că te-ai simțit ca o vedetă.

pariurix-robert-nita

Pachet promoțional: bani plus glorie

Dacă te pricepi așa bine la fotbal, înseamnă că și câștigi constant la pariuri sportive. E păcat să irosești un astfel de talent. Sunt buni banii, dar dacă ar veni la pachet și cu ceva glorie? Poate că este momentul să treci la următorul nivel. De ce să ai pe sub bluză un tricou pe care scrie: „sunt bun, dar nu mă vede nimeni”? Vrei să îi plătești copyright lui Robert Niță?

E vorba de comunitățile de pariori, acolo poți arăta lumii întregi cât ești de bun. Procedura e destul de simplă: te înscrii și postezi ponturile tale în fiecare zi. Nu îți cere nimeni să nimerești 100 de predicții din 100. În schimb, dacă 80% din ele sunt câștigătoare, lumea o să „te ia la ochi”.

Sentimentul este neprețuit

Cu un procentaj bun de predicții reușite ai șanse mari ca lumea să se aboneze la postările tale și să devii treptat o autoritate în domeniu. Poți primi chiar și propuneri de colaborări plătite de la site-uri de ponturi și predicții. Sentimentul pe care îl ai când cineva îți laudă postările este neprețuit.

Și, dacă tot ai ajuns la acest stadiu, de ce să nu fii cel mai bun dintre cei buni? Poți face asta concurând cu ceilalți membri din comunitate. Comunitățile de pariori online organizează astfel de concursuri. Dacă pariurile între colegi sau între prieteni sunt un fel de turneu amical, competiția între cei mai pricepuți pariori este un fel de Liga Campionilor.

Concursurile – cea mai bună cale de afirmare

O comunitate de pariuri online îți poate oferi două lucruri: recunoaștere din partea celorlalți membri și câștiguri financiare pe măsură. Conform statisticilor, într-un concurs organizat de o comunitate serioasă premiile pot ajunge și până la 100 de mii de lei săptămânal.

De asemenea există și biletul zilei, dar și competiții de pronosticuri care se întind pe un sezon întreg. De obicei, aceste concursuri sunt sponsorizate de casele de pariuri online. În esență comunitățile de pariuri online îți oferă ocazia să îți demonstrezi priceperea într-un cadru organizat și posibilitatea să de a paria cât dorești, când dorești, indiferent unde te-ai afla.

Casa Pariurilor

* acesta este un articol publicitar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button