Ulciorul cu pătărănii

După ce a aflat de noul zbor Cluj – București un clujean a decis să se mute și să facă naveta

Wizz-Air-logo

Decizie importantă în viața unui clujean din comuna Florești. După ce a aflat că WizzAir intenționează să (re)introducă în iulie 2016 cursa București – Cluj-Napoca, acesta a decis să se mute în capitală și să facă zilnic naveta.

„București – Cluj în mai puțin de o oră? Ești nebun?! Păi eu stau mai mult dimineața în trafic pe Avram Iancu și Calea Florești. Și cu biletele alea de 40 lei chiar mi se merită. La cum a crescut piața imobiliară din Cluj în ultimii ani…

…  dau apartamentul meu din Florești în chirie și de banii ăia îmi iau ceva frumos în centrul Bucureștiului. Și vorba aia, stai în capitală. Vă spun eu, în cîțiva ani o să zburăm cu toți prin țară. Dacă guvernul nu se pricepe la făcut autostrăzi.”

Autoritățile locale s-au arătat însă îngrijorate de introducerea unei curse aeriene low-cost între cele două capitale. „Ne așteptăm să asistăm la un aflux necontrolat de refugiați din estul și sudul țării” ar fi declarat neoficial un oficial din consiliul județean.

Ținem să reamintim că WizzAir a mai avut un zbor low-cost pe această cursă, dar a renunțat la el din considerente economice.

5 Comments

  1. Si cat ar face din Floresti pana la aeroport 2 zile ? :)))) Si biletul va fi 39 de lei prima sapt dupa care sare de 180 de lei . deci .. ai cam scris degeaba …..

  2. bai fratilor nu va pripiti asa repede , acele preturi sunt pentru inceput, automat in 2 saptamani preturile vor fi asemanatoare tarom. si nu mai exagerati cu tampenii de genu pe facebook ca neam saturat… lasatine in pace

  3. eu am verificat si curse din sepetmebrie si gasesti la 39 de lei. deci mai mult de 2 saptamani tine toata treaba:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button