După 3 zile de la Electric Castle din molul de la Bonțida a apărut un om


mana-din-pamant

În această dimineață, în apropierea castelului Bánffy a avut loc o întîmplare stranie: la răsăritul soarelui din noroiul de lîngă castel s-a ridicat o siluetă: a spart cu putere molul uscat, a sos un muget strașnic, apoi a început să umble.

Povestește un localnic

Se crăpa de ziuă. Ieșisem afară să mă ușurez. Am eu o tradiție a mea: mă scol în fiecare zi cu noaptea în cap, trag o țigară, inspir aer curat, mă uit la răsăritul soarelui și-mi fac nevoile. Azi era să fac pe mine de frică.

Stăteam așadar și admiram răsăritul cînd am auzit un muget și am văzut apropiindu-se de mine o arătare. Era ditamai namila, avea pielea pămîntie și răgea ca o vacă în călduri. Am încremenit.

După care am observat că namila purta cizme de gumă și avea în mînă ceva asemănător cu o sticlă. Pro-di-giiii, pa-lin-caaa zbiera ea. Nu știam ce să fac așa că am sunat la poliție. Dracu să-i ia de drogalăi!

Povestește un polițist

În dimineața zilei de joi, 2 iulie, am primit un apel din partea unui localnic din Bonțida. Am mers la fața locului unde am descoperit ceea ce s-a dovedit a fi un cetățean pietrificat de etnie maghiară în stare de… mahmureală.

Acesta ne-a declarat ca s-a așezat să se odihnească în timpul concertului Prodigy pentru că se simțea obosit după care nu mai ține minte nimic. Sus numitul nu înțelegea cînd s-a terminat petrecerea și unde dispăruse toată lumea, dar era bucuros ca reușise să ia pe el o parte din… Ardeal.

Povestește un participant la concert

Anul acesta Electric a fost super tareeee. Concertul de duminică a fost dă shit. Cînd a început să cînte Prodigy eram așa de high, parcă zburam. Toată lumea sărea și dădea din cap, o nebunie. Dacă stăteai pe loc, erai călcat în picioare.

La un moment dat Gyuri s-a oprit din sărit și nu l-am mai văzut. Am observat că lipsește abia marți dimineață cînd ne-am mai revenit din mahmureală. Cînd ne-au sunat de la poliție am știut imediat că despre el era vorba.

Omul nămol, așa o să-i zicem de acum înainte.

Sursă foto


5 Comentarii

 1. :)) Made my day! Foarte tareee! :))

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Doamne’ feri cat m-am amuzat :)) parca il vad pe ala cu 2-3 kg de namol pe el.

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 3. … cu 2-3 kg de Ardeal pe el 😀

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. sa nu-l lasati sa treaca granita cu Ardealul pe el :))

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Castelul acella este bantuit voi nu atii obs ca de fiecare data cand ii festivalul se intampla cateceva

  Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *