Ulciorul cu pătărănii

După 3 zile de la Electric Castle din molul de la Bonțida a apărut un om

mana-din-pamant

În această dimineață, în apropierea castelului Bánffy a avut loc o întîmplare stranie: la răsăritul soarelui din noroiul de lîngă castel s-a ridicat o siluetă: a spart cu putere molul uscat, a sos un muget strașnic, apoi a început să umble.

Povestește un localnic

Se crăpa de ziuă. Ieșisem afară să mă ușurez. Am eu o tradiție a mea: mă scol în fiecare zi cu noaptea în cap, trag o țigară, inspir aer curat, mă uit la răsăritul soarelui și-mi fac nevoile. Azi era să fac pe mine de frică.

Stăteam așadar și admiram răsăritul cînd am auzit un muget și am văzut apropiindu-se de mine o arătare. Era ditamai namila, avea pielea pămîntie și răgea ca o vacă în călduri. Am încremenit.

După care am observat că namila purta cizme de gumă și avea în mînă ceva asemănător cu o sticlă. Pro-di-giiii, pa-lin-caaa zbiera ea. Nu știam ce să fac așa că am sunat la poliție. Dracu să-i ia de drogalăi!

Povestește un polițist

În dimineața zilei de joi, 2 iulie, am primit un apel din partea unui localnic din Bonțida. Am mers la fața locului unde am descoperit ceea ce s-a dovedit a fi un cetățean pietrificat de etnie maghiară în stare de… mahmureală.

Acesta ne-a declarat ca s-a așezat să se odihnească în timpul concertului Prodigy pentru că se simțea obosit după care nu mai ține minte nimic. Sus numitul nu înțelegea cînd s-a terminat petrecerea și unde dispăruse toată lumea, dar era bucuros ca reușise să ia pe el o parte din… Ardeal.

Povestește un participant la concert

Anul acesta Electric a fost super tareeee. Concertul de duminică a fost dă shit. Cînd a început să cînte Prodigy eram așa de high, parcă zburam. Toată lumea sărea și dădea din cap, o nebunie. Dacă stăteai pe loc, erai călcat în picioare.

La un moment dat Gyuri s-a oprit din sărit și nu l-am mai văzut. Am observat că lipsește abia marți dimineață cînd ne-am mai revenit din mahmureală. Cînd ne-au sunat de la poliție am știut imediat că despre el era vorba.

Omul nămol, așa o să-i zicem de acum înainte.

Sursă foto

5 Comments

  1. Castelul acella este bantuit voi nu atii obs ca de fiecare data cand ii festivalul se intampla cateceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button