Din lipsă de fonduri ursul din Sibiu urma să fie liniștit cu cîntece de leagăn


urs-sibiu

Alertă maximă la Sibiu: în această dimineață un urs și-a făcut apariția în centrul orașului. Conform martorilor, acesta a fost văzut plimbîndu-se pe unul din principalele bulevarde ale orașului.

Reprezentanții poliției și a jandarmeriei au împresurat zona cu scopul de a-l prinde. Din cauza lipsei de fonduri, reprezentanții legii nu erau dotați cu tranchilizante, fiind nevoiți să apeleze la metoda clasică de capturare.

Vrem să îl adormim cu cîntece de leagăn, a declarat reprezentantul care coordonează această acțiune. Am luat deja legătura cu Fuego și artistul ar trebui să ajungă curînd la fața locului. Restul ar trebui să fie o simplă formalitate.”

Conform unor surse neconfirmate, ursul ar fi coborît în oras din Pădurea Dumbrava în căutarea lui Ovidiu Ionescu, șeful Asociației Vînătorilor care a realizat un studiu pe baza căruia Ministerul Mediului dorea să aprobe uciderea a peste 1600 de urși, lupi și pisici sălbatice.

Sursă foto


2 Comentarii

  1. Din nefericire ursul a sfarsit trist! Cam ciudat ca acest pui a aparut asa tamnesam in oras chiar dupa discutiile despre studiul cu pricina.

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Așa e, autoritățile și-au demonstrat din nou lipsa de pregătire. Se pare că unele lucruri nu o să se schimbe prea curînd 🙁

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *