In web we trust

Delta Dunării poate fi văzută acum și pe Google Street View

Pe 30 octombrie Google a anunțat că Delta Dunării a devenit disponibilă în Street View pe Google Maps. Primul lucru pe care l-am făcut după ce am citit știrea a fost să intru pe Google Maps și să verific. M-am trezit navigând pe canalele din Deltă, amintindu-mi de vizita pe care am făcut-o în Sulina acum 3 ani.

Nouă ne-a plăcut foarte mult. Așa de mult încât ne propunem să mai mergem o dată, lucru pe care vi-l recomand și vouă. Și, ca să vă convingeți că merită, vă invit să vizitați virtual în jur de 1500 km de canale, drumuri și căi navigabile din Delta Dunării.

Puteți admira principalele trasee turistice, lacuri, plaje, canale acoperite de vegetație, floră și faună, localități rupte de lume și arhitectură locală. Din câte am văzut, Google a acoperit majoritatea destinațiilor cunoscute (Sulina, Letea, Sfântu Gheorghe, Mila 23 etc). Ca punct de plecare, puteți începe de aici.

Preluarea imaginilor a fost realizată cu ajutorul echipei World Wide Fund for Nature România care a parcurs Delta în lung și în lat pe bicicletă, pe barcă sau cu căruța, cu camera Google în spate. Impresiile mele din Delta Dunării le puteți vedea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button