Ofuri cotidiene

De ce-și fac cuplurile conturi comune pe Facebook?

casatoriti-facebook-like

N-am înțeles niciodată de ce-și fac cuplurile conturi comune de Facebook. Pe lîngă faptul că e nesănătos să renunți total la spațiul personal, chestia asta cu conturile comune este de-a dreptul enervantă pentru cei din jur. Să vă dau un exemplu.

Gigel și Maricica sînt doi tineri care trăiesc bine mersi viața de celibatari. Pînă într-o bună zi în care se cunosc și decis să se iubească ca în povești. Ei bine, de multe ori în dulceața aia diabetică a dragostei unii decid să cedeze totul partenerului.

Cont de email, Facebook, Twitter, telefon, card – pe scurt și ultimele elemente de spațiu personal. Contul lui Gigel devine brusc Gigel și Maricica sau chiar Maricica și Gigel cu o poză de cuplu la profil. Și atunci încep să apară tot felul de ciudățenii.

Maricica și Gigel apreciază asta, Maricica și Gigel a comentat la poza ta, Maricica și Gigel ți-a trimis un mesaj. Măi amorezaților, de unde boala să știu care din voi folosește contul, cine a comentat de fapt sau cine m-a apelat?

Oricum, apogeul absolut este atins în momentul în care cei doi au un copil… care e adăugat de obicei la același cont. Uite așa așa ajungem să-i avem pe Maricica Gigel și Cleopatra Maria în lista de prieteni: poza unui bebeluș la profil, poza cu toți trei ca fundal. Ce să zic, imaginea perfectă.

Și dacă tot e pînă acolo, ce-ar fi să modificăm și jurămintele rostite de miri în fața altarului. Macar să fim în trend cu moda:

Vă declar soț și soție
în fața Domnului și a lui Mark Zuckerberg.
Să fiți împreună la bine și la greu
pînă ziua divorțului vă va separa.
Puteți să vă sărutați, să vă faceți un selfie
și să vă actualizați statusul pe Facebook

Sursă foto

2 Comments

  1. Esti un hater ! :))) Glumesc !
    Da e destul de penibil la tinerei dar am vazut si cazuri in care cupluri casatorite de multi ani, gen unchi matusi, aleg sa-si faca profil comun ca sa mai tina legatura cu prietenii, rudele, etc… Asta nu mi se pare la fel de penibil. Insa da, e mai sanatos sa faci anumite lucruri separat. Altfel se instaleaza monotonia, si dupa ea alte probleme.

  2. De acord, Paul. Parcă la cuplurile mai în vîrstă sînt mai acceptabile conturile comune.

    Sarcina de a ține legătura cu cei dragi îi revine de obicei femeii care se și ocupă de contul respectiv 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button