In web we trust

Curs practic de personal branding: invitație și recomandări

personal-branding

În ultimul timp se vorbește din ce în ce mai des despre personal branding. Fiind un domeniu relativ nou în România, există încă numeroase confuzii legate de acest subiect. Ce este brandul personal? Cum te poate ajuta el? Și de ce ar trebui să te intereseze?

Îți propun să răspundem împreună la aceste întrebări.

Brandul personal – imaginea ta în lume

Brandul personal este imaginea pe care o proiectezi tu în jur, suma calităților, experiențelor și valorilor tale, așa cum sunt percepute de ceilalți. Spus mai simplu, brandul personal este cartea ta de vizită, reputația pe care o ai.

Personal branding înseamnă să-ți cunoști domeniul de expertiză, să conștientizezi ce te face diferit față de ceilalți și să atragi oportunitățile potrivite pentru tine. De aceea brandingul ar trebui să fie preocuparea oricărui profesionist.

Cu ce te ajută un brand personal

Un brand puternic te ajută să te faci cunoscut și să te diferențiezi de cei din jur. Indiferent că ești angajat sau antreprenor, un brand bine construit contribuie decisiv la notorietatea pe care o ai și la valoarea serviciilor pe care le oferi.

Brandingul este o abilitate necesară pentru orice om care îşi doreşte să fie (re)cunoscut şi remunerat pentru ceea ce ştie să facă cel mai bine, mai ales într-o lume în care o căutare pe Google te poate ajuta să obții un job mai bun, un contract avantajos, sau, dimpotrivă, te poate face să pierzi oportunități importante.

Curs practic de personal branding

Acum că ne-am lămurit cu teoria, am pentru tine o invitație la un curs practic de personal branding ce va avea loc sâmbătă, 17 decembrie în Cluj-Napoca. În cadrul cursului, timp de 7 ore vei fi ajutat:

– Să-ți dai seama care este expertiza ta și să-ți găsești diferențiatorii

– Să-ți clarifici viziunea și pașii pe care trebuie să-i faci ca s-o transformi în realitate

– Să „împachetezi” abilitățile tale în produse vandabile pe care să le poți monetiza

– Să-ți găsești audiența și să afli cum te poți promova eficient

Facilitatorul cursului va fi Alina Bota – Consultant în Personal Branding, Antreprenor, fost Executiv în domeniul financiar. O cunosc pe Alina de 2 ani și o admir pentru profesionalismul de care dă dovadă. Luna trecută am participat la o prezentare de-a ei care m-a convins să mă înscriu la acest curs.

Taxa de participare este 450 lei, iar cei care se înscriu de pe blogul meu primesc o reducere de 50%, costul final fiind 230 lei (pentru o zi întreagă de curs). Fiind vorba de un curs practic, acesta va avea cel mult 10 participanți. De aceea îți recomand să te înscrii din timp.

Pentru înscriere, click aici. Mai multe informații pe acest event. Ne vedem la curs!

Sursă imagine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button