In web we trust

Cum economisesc 10-15 min în pauza de masă cu Fast Order

Ieri am povestit despre aplicația mobilă BT Pay care permite plata cu telefonul. Astăzi vreau să vă recomand altă aplicație faină din domeniul restaurantelor. Se numește Fast Order și te poate ajuta să economisești timp atunci când mergi la un local să servești masa.

Fast Order este un ospătar virtual care-ți permite să răsfoiești meniul restaurantelor din rețea, să adaugi în coș ceea ce dorești și să plătești, reducând considerabil timpul de așteptare. Eu folosesc aplicația de vreo săptămână și îmi place.

Caz concret: în una din zilele trecute aveam de făcut diverse drumuri în pauza de masă, așa că nu-mi permiteam să stau la coadă pentru a fi servit. Am deschis aplicația, mi-am comandat o supă de la SaladBox și am plătit-o.

După vreo 10 minute Fast Order m-a anunțat când supa era gata. Am mers la local și am ridicat comanda fără să mai stau la coadă. La ora amiezii coada de la Salad Box era lungă de vreo 10-15 oameni, deci am economisit cel puțin 10-15 minute.

Plus la asta, să intri într-un local și să treci pe lângă toți cei care așteaptă îți dă așa un sentiment de VIP. Mai ales când cel care te servește te și salută cordial spre mirarea celor de la coadă. Simplu, ușor și eficient.

– Bună ziua, am venit să ridic comanda (și-i arăt aplicația Fast Order).

– Ah, supă cremă de legume cu crutoane. Poftim, vă mai așteptăm!

Un motiv în plus pentru a folosi Fast Order (dacă vă mai trebuia) este că aplicația a fost gândită și dezvoltată în Cluj-Napoca de un grup de tineri antreprenori. Deocamdată rețeaua include numai câteva restaurante din oraș, dar cred că se va extinde rapid atât în țară, cât și în străinătate.

Găsiți mai jos o emisiune realizată de digi24 pe această temă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button