In web we trust

Conferința Meet Magento 2015 – vom avea eCommerce pe pîine

meet-magento-cluj-2015

Cluj-Napoca este cel mai important centru IT din țară după București. Nu o spun eu, o spun statisticile. Așa se explică multitudinea evenimentelor internaționale care au loc aici în fiecare an. Unul dintre acestea este Meet Magento care a debutat anul trecut în România.

Meet Magento este cea mai mare serie de conferințe la nivel global legate de eCommerce și Business, evenimente care acoperă practic toate piețele importante de eCommerce din lume. Scopul acestora este facilitarea networkingul în domeniu și încheierea de noi parteneriate.

În 2015 conferințele Meet Magento vor avea loc în 30 de țări. Ca și în 2014, Clujul va reprezenta România la acest capitol. După o primă ediție reușită, organizatorii au decis să ducă lucrurile la un alt nivel.

Pentru ediția din 2015 se așteaptă un public cu 50% mai numeros, un panel de speakeri mai îndrăzneț, o agendă de subiecte mai bogată și o zonă de expoziție de două ori mai mare.

Meet Magento România 2015 se va desfășura pe 2 și 3 octombrie la Grand Hotel Italia și va avea două părți:

  • o parte de business, dedicată proprietarilor de magazine, oamenilor de marketing și furnizorilor de servicii
  • și o parte tehnică, dedicată programatorilor, plus o serie de workshop-uri ce vor trata diverse teme de interes pentru industrie

Așadar dacă activezi într-o firmă din zona eCommerce sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre acest subiect, Meet Magento este pentru tine. Biletele pot fi găsite aici. Mai multe informații sînt disponibile pe pagina evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button