Ofuri cotidiene

Nu cumpărați ciorapi negri de la Auchan

Mi-am luat niște ciorapi negri de la Auchan. Kappa. Știți voi, brandul acela ce are logo o femeie și un bărbat ce stau spate în spate ca și cum ar fi sfădiți. Am crezut că îs faini, așa că am luat vreo 3 perechi.

Ciorapi negri ca pana corbilor din Game of Thrones, negri ca sufletul lui Tudorel când dă ordonanțe, negri ca smoala în care o să fiarbă politicienii corupți când le-a veni sorocul. În fine, ați înțeles. Erau negri.

După ce m-am „distrat” peste poate singur acasă și am șmotruit tot apartamentul, am făcut un duș și i-am încălțat. Ciorapii. Spre seară, când fetele reveniseră acasă, am început să observ prin casă, pe parchet, niște ghemotoace mici. Negre.

Acesta e avantajul să ai un bebeluș în casă – când se întâmplă ceva, dai vina pe copil.

„Uite, mi-am zis, nu mai respectă lumea munca altora. M-am străduit să fac curățenie și deja e murdărie pe jos. Dumitrița a zis că nu are nicio legătură cu scamele, așa că am dat vina pe Ilinca. Acesta e avantajul să ai un bebeluș în casă – când se întâmplă ceva, dai vina pe copil.

Aveam totuși de elucidat un mister. Așa că m-am apucat să strâng smocurile unul câte unul, mergând pe urmele infractorului. Până când mi-am aruncat privirea în spate. Șoc și groază: smocurile mergeau din urma mea! Mă urmăreau!

Cuprins de panică, mi-am scos ambii ciorapi și mi-am examinat picioarele. Erau pline de scame. Pentru o zecime de secundă am crezut că-mi crescuse păr pe tălpi. Ce voiam să vă zic – nu cumpărați ciorapi negri Kappa de la Auchan. Sau dacă îi cumpărați, spălați-i și apoi stropiți-i cu agheasmă.

Să nu ziceți că nu v-am spus.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button