Ofuri cotidiene

Când tata rămâne singur acasă câteva ore

Duminică pe la amiază soția a mers să se întâlnească cu niște prietene și a luat-o cu ea pe Ilinca. Am rămas singur acasă vreo 3 ore. Sentimentul a fost atât de neobișnuit încât, la început, nu știam efectiv ce să fac cu atâta liniște și timp liber.

„O să citesc, mi-am zis. Am o carte faină de care nu m-am mai atins de vreo săptămână. Nu, mai bine mă uit la filmul acela interactiv pe Netflix, musai să-l văd. De fapt, filmul poate să aștepte, cred că o să exersez ceva la chitară. Ah, mai bine trag un pui de somn. Of, ce să fac?!”

Uite așa m-am perpelit ca un netot vreo 20 de minute. Nu puteam decide nicicum de ce să mă apuc. Așa că m-am apucat să fac curățenie prin casă. După principiul, dacă tot stau, să nu stau degeaba. După ce-am aspirat și spălat, am decis că merit un duș și un somn de amiază.

Și tocmai când eram pe cale să adorm, s-a apucat vecinul de sus să dea cu rotopercutorul. L-am rugat în gând să se oprească. Practic, am avut o discuție imaginară cu… cel de sus. Cu vecinul adică. Degeaba, omul era pus serios pe treabă. Când au revenit fetele acasă eram mai obosit decât atunci când au plecat.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button