Chinezu lansează prima campanie Blogal Initiative


Chinezu e pus pe fapte mari. Recent a dat startul primei campanii Blogal Initiative care poate duce bloggingul din România la un nou nivel. Să vă explic despre ce este vorba.

Chinezu a reuşit să convingă reprezentanţii BCR-ului ca aceştia să dea o şansă blogosferei din România să-şi demonstreze potenţialul. E un gest de deschidere a unui brand important faţă de social media.

BCR-ul grăit-a pe scurt cam aşa: “dragi bloggeri, noi avem un produs care se numeşte credit de refinanţare. Ce părere aveţi despre acest produs? Daţi-ne o idee originală şi interesantă despre cum l-am putea promova. Iar noi în schimb vă premiem”.

Şi vreau să vă spun că premiile nu sînt deloc de lepădat: premiul 1 – 1500 de euro, premiul 2 – 2 iPad-uri şi premiul 3 – 8 telefoane intelijente. Partenerul oficial al campaniei este Revista Biz.

Ceea ce apreciez eu cel mai mult însă este ideea în sine – e prima dată cînd o corporaţie de talia BCR acceptă o astfel de provocare. Momentul este unul foarte important pentru că s-ar putea ca el să marcheze relaţia de mai departe dintre companii şi blogosferă.

Toţi cei care au bloguri, fără restricţii, sînt invitaţi să se înscrie în campanie cu un email la contact at blogalinitiative.ro Mingea e în terenul nostru, deci să-i dăm bătaie!


Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *