Ulciorul cu pătărănii

Cel mai prost și mai ghinionist hoț din lume

cel mai prost hot din lumeCe iese atunci cînd combini ghinionul cu prostia? Vă spun eu: iese o poveste demnă de cascadorii rîsului, o istorie așa de amuzantă încît pare desprinsă din filmele cu proști. E vorba bineînțeles de un hoț care pradă o farmacie. Pînă aici nimic neobișnuit, nu-i așa?

Partea amuzantă începe atunci cînd acesta revine în parcare și constată stupefiat că i-a fost furată mașina, cîteva momente mai tîrziu respectivul este atacat de un alt hoț care-i fură banii proaspăt furați. Indignat la culme, hoțul decide să facă o reclamație la poliție.

Nu mai e nimic sfînt în ziua de azi, mergi la furat și te întorci mai sărac decît ai plecat, declară acesta supărat în fața camerelor de luat vederi după ce a ajuns la răcoare fără mașină și fără bani.

Dacă nu vă vine să credeți, vă invit să urmăriți reportajul de mai jos. După părerea mea omul merită cu vîrf și îndesat titlul de cel mai prost și mai ghinionist hoț din lume. Voi ce ziceți, sînteți de acord?

P.S. Știu că v-am promis ieri un articol despre aldămaș. N-am uitat de promisiune, articolul va apărea în una din zilele următoare, poate pînă atunci reușesc să mă opresc din rîs.

sursă foto

4 Comments

  1. Acest cetatean a dat dovada de un inalt simt si spirit civic. Lucrurile nu mai merg cum mergeau odinioara… El are curajul de a arunca primul piatra. Practic este un „Sfant” pentru ca se sacrifica de dragul revenirii la normalitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button