Ofuri cotidiene

Atunci cînd moare un prieten de aceeași vîrstă cu tine…

timpul s-a oprit in loc

Atunci cînd sîntem tineri, avem lumea la picioare. Viața e plină de experiențe ce trebuie trăite, de culori ce trebuie pictate și de gusturi ce trebuie savurate. Visăm, credem, nimic nu ne stă în cale. Apoi devenim maturi și uităm să mai privim cerul.

Alergăm mereu cu capul în jos, prinși între două salarii, între două week-end-uri, între azi și mîine. Ne gîndim prea rar la ce avem și prea des la ce ne lipsește într-o lume în care fiecare vrea sa fie ceea ce nu este.

Nu mai avem timp pentru lucrurile care ne fac fericiți. ”Lasă că încep mîine, luni, saptămîna viitoare, altădată, poate…” Așa îți spui, presupunînd că timp mai e destul, că e al tău, că nimeni și nimic nu ți-l poate lua.

Chestia aia ciudată formată din ani pe care o trăim zboară pe lîngă noi cu viteză amețitoare. Uneori însă se mai oprește să ne dea cîte o lecție dureroasă. Atunci cînd moare un prieten de aceeași vîrstă cu tine rămîi fără cuvinte.

După care realizezi cît de norocos ești, că trebuie să apreciezi fiecare clipă, să trăiești pentru tine și pentru oamenii pe care-i iubești. Cel mai bun răspuns la întrebarea Cînd? este Acum!, iar pentru Unde? este Aici!

Mihai avea doar 31 ani și toată viața înainte. Acum nu mai este. Odihnește-te în pace, prietene. Oriunde ai fi…

sursă foto

One Comment

  1. Odihneasca-se in pace! In momentul in care moare cineva asa de tanar nu are cum sa nu te zguduie pe interior. In momente ca acesta reanalizezi tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button