In web we trust

ATEX Computer – 16 ani de servicii și produse IT în Cluj

ATEX-computer-servicii-IT-Cluj

Am scris în mai multe rînduri despre ce înseamnă IT-ul în Cluj. Nu mai e o noutate pentru nimeni faptul că acest domeniu a cunoscut aici o dezvoltare fulminantă în ultimii ani și că orașul nostru este în acest moment unul din cele mai importante hub-uri IT din regiune.

Cînd ne referim la it-știi din Cluj, de obicei ne gîndim la software. Să știți însă că și pe partea de hardware lucrurile stau destul de bine. Drept dovadă sînt multitudinea de companii mici și mijlocii care oferă hardware și service pentru echipamente IT.

Săptămîna trecută am descoperit o astfel de firmă. Se numește ATEX Computer și se ocupă cu furnizarea de produse și servicii în domeniul IT. Compania se axează în principal pe produse dedicate sectorului de business prin intermediul ofertelor personalizate pentru fiecare client.

Printre aceștia se numără firme cunoscute din diferite domenii: EBS, Endava, EuroGSM, Dacia Service, Garmin, National Instruments ș.a. ATEX deține și un service certificat de către Dell, Lenovo și Toshiba care promite răspunsuri prompte pentru orice problemă întâmpinată de clienți.

ATEX Computer se adresează în același timp și end-userilor prin intermediul site-ului atexpc.ro Acesta oferă posibilitatea clienților să plaseze comanda pe internet și să ridice produsele din magazinul de pe str. Stephan Ludwig Roth nr. 21 (în spatele restaurantului Marty de pe str. Horea).

În acest an compania aniversează 16 ani de activitate și cu această ocazie vine cu o serie de oferte pe care le puteți găsi pe site. Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile din lumea IT, le puteți urmări blogul sau contul de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button