In web we trust

3 județe din Bulgaria vor alipirea la România

2018 a început în forță: 3 județe din nord-vestul Bulgariei vor să organizeze consultări populare pentru a obține independența și alipirea la România. Motivul principal – s-au săturat de corupția din țară și cred că justiția din România i-ar ajuta să rezolve această problemă.

Știrea nu este un pamflet (așa cum ați putea crede la prima vedere) și a apărut la televiziunea națională Nova Bulgaria. Probabil că anunțul reprezintă o surpriză atât pentru conducerea de la Sofia, cât și pentru cea de la București.

Vă dați seama ce așteptări mici au bulgarii dacă vor să se unească cu o țară pe care o ocolesc până și refugiații? Cum să vrei să faci parte dintr-un stat care e pe locul 2 în lume la exodul de populație? Pe de altă parte știrea confirmă încă odată ce beneficii de imagine a adus DNA țării noastre la nivel internațional.

Tocmai acum, când cârmuitorii noștri sunt pe cale să calce justiția în picioare prin modificarea legilor după chipul și asemănarea lor. Conform știrii, bulgarii din regiunea respectivă nu mai vor să fie părtași la corupție și vor să lupte pentru o democrație adevărată.

Având în vedere că aceștia sunt cunoscuți ca luptători și au organizat câteva revolte de-a lungul istoriei, cred că ar fi bine primiți în rândurile protestatarilor #rezist. Iar, ca să fim domni, le putem oferi la schimb bulgarilor Teleormanul cu Dragnea, Olguța, Tudorel și (c)Iordache la pachet.

Trăiască Oltenia mare! Bulgaria pământ românesc!

Sursă img

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button