In web we trust

1000 minute inter/naționale și 1000 MB cadou de la Orange

1000-minute-si-1000-mb-cadou-Orange

Dacă ai o cartelă Orange și vrei să primești 1000 minute inter/naționale și 1000 MB cadou acest articol este pentru tine. Inițial și eu am fost sceptic, dar am parcurs pașii de mai jos și am primit imediat minutele și traficul bonus după cum se poate vedea în screenshot-urile de mai jos.

Pentru a beneficia de ofertă urmează acești pași:

1. Activează o opțiune PrePay de minim 6 euro

Dacă ai creditul necesar pe cartelă, poți activa opțiunea direct din contul tău Orange.ro sau poți reîncărca direct oferta de 6 euro sau mai mult – vezi detalii.

Dacă ai deja oferta de 6 euro activă nu trebuie să adaugi încă una. După activarea opțiunii vei primi 1000 MB cadou pe lîngă minutele și traficul din ofertă.

2. Solicită bonusul la *100# sau în contul tău Orange

… și vei primi 1000 minute naționale din care 300 sînt și internaționale către rețele fixe și mobile din UE, SUA și Canada, valabile 90 de zile. Poți solicita bonusul de pe telefonul tău și cu scurtătura *100*2*1*1*1#

Dacă ai urmat pașii întocmai înseamnă că ai o tonă de minute și trafic numai bune de folosit în această perioadă pentru a-i felicita pe cei dragi cu ocazia sărbătorilor.

Dacă vrei să mai primești 1000 MB din partea Orange, înregistrează-te dansînd ca ca Milidge si Doig după care urcă filmulețul pe Orange.ro și poți deveni vedetă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button