Ulciorul cu pătărănii

Un interlop și-a făcut operație de mărire a cefei

interlop-lant-aur-operatie-marire-ceafa

Premieră mondială în domeniul chirurgiei estetice: șeful unul clan țigănesc din Timișoara și-a făcut o operație de mărire a cefei. „Ni, ce gît sukar am acum, has mo car! E belea, mînca-ți-aș”, ar fi declarat acesta după intervenția chirurgicală.

„Înainte aveam gîtul lung și subțire. Nu puteam purta și eu ceva mai acătării – un ghiul, o cruce, că mă trăgea la pămînt. Rîdeau toți țiganii de mine. Și piranda mă lua la mișto. Zicea: mo, ce fel de barosan ești tu cînd arăți ca o girafă? Plus că în 5 ani Timișoara va fi Capitala Europei. Nu mai puteam umbla așa”.

„E prima operație de acest fel din lume, a declarat mîndru chirurgul. Pacientul a refuzat categoric implantul cu silicon. Am analizat diferite alternative și, în final, am optat pentru un înlocuitor de natură organică:  i-am implantat o ceafă de… porc dezosată, deoarece se știe că porcul are cele mai asemănătoare organe cu omul”.

„Drept rezultat partea din spate a gîtului a fost augmentată cu 100%. Clientul s-a arătat foarte mulțumit cu excepția a două aspecte neobișnuite. Conform spuselor sale, uneori îi vine să grohăie din senin, iar noaptea nu poate dormi liniștit dacă nu are în cameră un vas cu lături”.

„Pacientul nu s-a arătat deosebit de deranjat de aceste efecte secundare, de aceea considerăm operația un succes”.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button