Un interlop și-a făcut operație de mărire a cefei

interlop-lant-aur-operatie-marire-ceafa

Premieră mondială în domeniul chirurgiei estetice: șeful unul clan țigănesc din Timișoara și-a făcut o operație de mărire a cefei. „Ni, ce gît sukar am acum, has mo car! E belea, mînca-ți-aș”, ar fi declarat acesta după intervenția chirurgicală.

„Înainte aveam gîtul lung și subțire. Nu puteam purta și eu ceva mai acătării – un ghiul, o cruce, că mă trăgea la pămînt. Rîdeau toți țiganii de mine. Și piranda mă lua la mișto. Zicea: mo, ce fel de barosan ești tu cînd arăți ca o girafă? Plus că în 5 ani Timișoara va fi Capitala Europei. Nu mai puteam umbla așa”.

„E prima operație de acest fel din lume, a declarat mîndru chirurgul. Pacientul a refuzat categoric implantul cu silicon. Am analizat diferite alternative și, în final, am optat pentru un înlocuitor de natură organică:  i-am implantat o ceafă de… porc dezosată, deoarece se știe că porcul are cele mai asemănătoare organe cu omul”.

„Drept rezultat partea din spate a gîtului a fost augmentată cu 100%. Clientul s-a arătat foarte mulțumit cu excepția a două aspecte neobișnuite. Conform spuselor sale, uneori îi vine să grohăie din senin, iar noaptea nu poate dormi liniștit dacă nu are în cameră un vas cu lături”.

„Pacientul nu s-a arătat deosebit de deranjat de aceste efecte secundare, de aceea considerăm operația un succes”.

Sursă foto

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *