Ulciorul cu pătărănii

Uluitor: un bărbat din jud. Galați a reușit să nu facă nimic 25 ore din 24

lenes-nu-face-nimic-25-ore-din-24

Inspirat din cazul abonatului Telekom care a vorbit „nelimitat” în aceeași zi mai mult de 24 ore, un bărbat dintr-o comună din județul Galați a reușit ceea ce părea imposibil: acesta a izbutit să nu facă nimic timp de 25 ore din 24. Într-un interviu acordat imediat după ispravă, acesta a declarat următoarele.

„Această performanță este rezultatul muncii mele de o viață. Vedeți voi, eu întotdeauna am fost un melancolic și am preferat să stau în loc să fac ceva concret. Mama spunea că o să ajung om mare, poate chiar bugetar. Tata însă mă mai altoia că nu-l ajutam cu muncile cîmpului.

Dacă aș fi locuit în Suedia probabil că aș fi ajuns într-o altă familie și astăzi m-aș speti și eu 8 ore pe zi ca toată lumea. Am avut noroc însă că m-am născut în România. După terminarea școlii am încercat să găsesc ceva de lucru în comună, așa, mai mult de gura lumii.

N-am reușit însă și am intrat pe șomaj. Mai apoi mi-a rezolvat un uncheș un certificat de invaliditate și unul de revoluționar. M-am pomenit asigurat financiar așa că am decis să-mi urmez visul – acela de a sta degeaba, de-a tăia frunze la cîini sau de-a freca menta cum se mai zice.

Credeți că e ușor? Ia încercați să nu faceți absolut nimic timp de o săptămînă. O să vedeți ce greu e. Pînă să ating această performanță am reușit să stau degeaba 61 secunde într-un minut și 61 minute într-o oră.

Astăzi mi-am bătut propriul record și nu am de gînd să mă opresc aici. Pînă la finalul acestui an mi-am propus să stau degeaba 8 zile pe săptămînă, 32 zile pe lună, iar cu timpul, și cu ajutorul Domnului, să nu fac nimic ne-li-mi-tat.”

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button