Ulciorul cu pătărănii

PSD ar putea introduce prioritatea de stînga în legislația rutieră

cine-trece-primul-in-intersectie

Zilele trecute János a distribuit pe Facebook o întrebare de legislație rutieră care a stîrnit o adevărată controversă. Așa cum se întîmplă de multe ori, discuțiile au divagat și comentariile au început să curgă gîrlă.

Unele din ele au fost foarte amuzante. Am decis că ar fi fost păcat să se piardă așa că mi-am permis să fac o culegere și să o public într-o postare aici pe blog.

Așadar întrebarea este următoarea:

Cine trece primul în această situație?
A. autoturismul roșu
B. autoturismul verde
C. camionul albastru

Iar răspunsurile sună în felul următor:

1. Nici nu se discută, prima dată trece camionul, pentru că-i cel mai mare și are prioritate de tupeu

2. Da de unde, primul merge cel care are Mercedes, Audi sau BMW după care vine salvarea și poliția

3. Deci prima dată trece roșu, că nu semnalizează și se face că merge la stînga. După el vine cel verde. Albastru oprește, pentru că îi fură țiganii motorina

4. Cum să treacă roșul primul, ești nebun? Cînd e roșu, trebuie să aștepți. Pe verde trebuie să mergi înainte. Albastru nici nu există la semafor

5. Eu cred ca albastru s-a oprit, pentru își vinde mașina. Vedeți că are aprins becul galben din stînga ceea ce înseamnă ”vînzare la preț bun”

6. Corect, prioritate are autoturismul roșu pentru că e în culorile PSD-ului. PNL-ul e în opoziție, deci stă și așteaptă. Verdele e condus de un ungur deghizat care se află în intersecție pentru că vrea Ardealul.

7. Depinde unde se află intersecția. Daca e în Rusia, primul trece camionul albastru pentru că vine în derapaj de la 100 m unde a ocolit un tir ce purta în față pe mască o mașina mică ce a ieșit din curte fără să se asigure.

Daca e în India trec toți deodată împreună cu vreo 20 de bicicliști care se strecoară printre alți 30 de pietoni care apar de nicăieri.

8. Roșu are toată ziua prioritate. De fapt chiar și noaptea! Ceilalti trec dupa prioritate de dreapta.

9. Prioritate de dreapta? Auzi la el! Noi avem guvern socialist așa că la noi e cu prioritate de stînga. Nu m-ar mira să schimbe și legislația.

10. Nu știu care are prioritate. Habar nu am. Eu aș trece primul și m-aș ruga să știe ceilalți regulile. Cred că mă duc să-mi fac full casco.

Cam astea au fost răspunsurile culese. Dacă aveți alte versiuni, puteți să-mi lăsați un comentariu. Apropo, răspunsul corect îl puteți găsi aici.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button