Ofuri cotidiene

Pruna şi lozul cîştigător

Monica Columbeanu in război cu Irinel, Monica Columbeanu a ajuns pe drumuri – ia mai las-o încolo, frate! Chiar astea sînt cele mai importante ştiri ale orei!? Toate ziarele doar despre asta vorbesc. Toate portalurile de ştiri îţi aduc live minut cu minut ce au făcut/zis/gîndit Monica şi Irinel. Nu se mai poate, domnule.

Acum sincer să fiu, cît de naiv, idealist sau prost poţi să fii la 50 şi ceva de ani să crezi că te iubeşte o fetişcană de 18 cu picioare pînă în gît?

Tu mic, grăsuţ, chel şi întîmplător – putred de bogat. Ea frumoasă, frumoasă…ăăă… am zis frumoasă? Şi întîmplător – săracă. Păi la banii lui ar fi putut avea cam orice femeie din România şi, dacă tot vroia o familie, putea să-şi găsescă şi el o fata mai modestă, cuminte pentru a fi  mamă copiilor lui.

Din cauză că o prună a vrut să tragă lozul cîştigător şi să facă oul de aur, va rămîne un copil ce va creşte fără un părinte. Cei doi sînt prea ocupaţi să-şi rezolve disensiunile de oameni adulţi pentru a se ocupa de asemenea lucruri mărunte precum creşterea unui copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button