Ofuri cotidiene

Prima bătaie și primul Kalașnikov din Rusia

Rusia face pași importanți spre o societate mai unită și mai prosperă. La începutul acestui an o lege controversată privind violența domestică a fost votată de Duma rusească și promulgată de președinte. Conform acesteia violența în familie nu se pedepsește prima oară.

Inițiatoarea legii Yelena Mizulina susține tradiția, adică dreptul bărbaților de a-și altoi copii și nevestele după principiul: dacă te bate, înseamnă că te iubește. Astfel bătaia în familie a fost scoasă din Codul Penal, iar agresorii pot fi pedepsiți doar la a doua abatere.

În contextul marșurilor militare fastuoase ce au avut pe 23 februarie la Kremlin cu ocazia Zilei Armatei nu m-ar mira deloc dacă legislativul rus ar veni în viitorul apropiat cu o altă propunere menită să unească societatea spre un viitor luminos.

Programul Primul Kalașnikov, un fel de Prima Casă doar că în loc de apartament primești cea mai cunoscută pușcă de asalt din lume. Poate că nu ai loc de muncă și nici bani pentru mâncare, dar măcar se teme lumea de tine.

Cine nu și-ar dori așa ceva?

Sursă img

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button