Ofuri cotidiene

Despre nevoia de concediu la revenirea din concediu

Ți s-a întâmplat vreodată să te întorci din concediu și să simți nevoia încă unui concediu? Ca să te odihnești după concediu… Sau să revii acasă plin de impresii și fotografii frumoase și să exclami: „A fost foarte fain, dar obositor. Ce bine ar prinde acum măcar încă o zi de odihnă!”

Do you believe in love after love? What about a well-deserved vacation after a vacation?

Mie mi se întâmplă destul de des, mai ales când revin dintr-un city break în care am colindat orașe în lung și-n lat, încercând să vizitez cât mai multe locuri interesante. Prima zi de lucru poate fi obositoare sau chiar deprimantă. Sarcinile la care lucrai par foarte îndepărtate.

Nu-ți mai amintești unde ai rămas înainte de a pleca și te ia amețeala doar când te uiți la monitor. Evident, un lucru înțelept pe care îl poți face este să nu revii la muncă imediat după ce te-ai întors din concediu, să-ți păstrezi măcar o zi liberă între ele.

I am so excited to come back to work after vacation, said no one ever.

Din păcate zilele libere din an sunt numărate și parcă îți pare rău să îți petreci una din ele lenevind acasă când ai putea să faci ceva interesant în altă parte. Așa că faci alegerea mai puțin înțeleaptă și te descurci cumva în prima zi de lucru.

Tu cum faci față primei zile de lucru de după concediu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button