Ofuri cotidiene

Jaf bancar de 1 dolar

Un american a găsit o soluţie inedită pentru a-şi rezolva problemele financiare. A decis să meargă la răcoare. Conform 9news.com locuitorul din Carolina de Nord, James Verone, şi-a pierdut recent locul de muncă unde lucrase în ultimii 17 ani şi, din cauză că nu mai avea bani să-şi plătească tratamentul, a hotărît să intre în puşcărie.

A intrat într-o bancă şi i-a întins casierei un bileţel pe care scria „Acesta este un jaf, vă rog să-mi daţi un dolar”. După care a aşteptat liniştit să vină poliţia. Dar se pare că americanul nu şi-a făcut bine calculele: din cauză că a cerut doar un dolar şi pentru că nu era înarmat ,această „spargere” este încadrată de judecători la categoria furt şi nu jaf, iar pedeapsa ar putea fi mult mai blîndă decît cea anticipată.

Vă daţi seama în cel hal a ajuns sistemul medical din SUA, dacă oamenii sînt în stare meargă la închisoare doar pentru a beneficia de tratament medical?! Cazul ar putea crea precedent, nu m-aş mira să aud şi de români care folosesc aceeaşi metodă pentru a scăpa de problemele financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button