Ulciorul cu pătărănii

În Iași există cai zburători: i-a surprins un radar păscînd cu 100 km/h

cai-surprinsi-de-radar-pascand-cu-100-km-ora

Nu e o glumă, s-a întîmplat cu adevărat. Anul trecut o femeie din Iași s-a pomenit cu permisul suspendat după ce un radar al Poliției a surprins-o conducînd în localitate cu 101 km/h. Femeia a contestat amenda în instanță, spunînd că înregistrarea făcută de radar era greșită.

Și pe bună dreptate, pentru că în filmarea respectivă automobilul său a avut în trei secunde consecutive viteza de 101, 61 și 99 km/h. Cel mai interesant însă este faptul că în înregistrare apar și 2 cai care „circulau” cu o viteză de 104 km/h.

Asta în condițiile în care ei nici măcar nu erau pe carosabil, ci stăteau liniștiți și pășteau pe marginea drumului. Avînd în vedere că respectivele cabaline nu aduceau deloc cu caii năzdrăvani din poveste, judecătorul a concluzionat că autenticitatea înregistrării este îndoielnică și i-a dat dreptate șoferiței.

Se pare că și radarele se mai înșeală cîteodată. Recomandarea mea este să respectați totuși viteza regulamentară pentru siguranță voastră și a celor din jur și ca să evitați bătăile de cap. Îi las pe polițiștii din Nova Scoția să vă explice cum stă treaba pe muzică.

Sursă știre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button