Ulciorul cu pătărănii

Idilă între două Mercedesuri (3)

Scurtă povestire în 3 părți, 2 poze și 1 final neașteptat

Partea a treia – versiunea poliţistului

În seara zilei de 28 a șaptea, adică iulie… eu niciodată n-am priceput cum poate să fie seară și zi în același timp; că dacă e zi – e lumină, dacă e seară e mai puțină lumină, deci nu e zi.

Deci în seara de 28 iulie anu ăsta… la intersecția unde se întretaie bulevardul București cu strada Saturn a avut loc un incident rutier.

Autoturismul marca Mercedes de culoare neagră condus de un cetăţean bărbătesc de sex tare nu a respectat distanța regulamentară faţă de fundul maşinii din faţă și a intrat în cetăţeanca victimă de sex … ăăă.. frumos ce conducea autoturismul marca Mercedes de culoare albă. A rezultat un tamponament bot, respectiv spate.

Șoferii celor două vehicule au refuzat epilotestul (da! e-pi-lo-tes-tul – ălă de măsoară cît de pilit ești). Victima l-a refuzat frumos, deci civilizat, iar cetăţeanul bărbătesc s-a opus cu cuvintele „băga-ţi-l-ai în cur!”, deci necivilizat.

Prin urmare am fost nevoit să-i invit pe ambii la secție. Ambii au refuzat invitaţia: cetăţeanca evident frumos, cetăţeanu evident – urît. Avînd în vedere aceste circumstanţe şi similitudini agravante am fost nevoit să îi las să meargă… acasă.

Nu au fost înregistrate victime cu excepția unui cetățean identificat drept blogăr neimplicat în trafic. Din cauză că poza locul incidentului, șoferul tamponator l-a înjurat într-o limbă neidentificată și a încercat să-l căşune cu bătaia cu cuvintele ”te crăp, bă!”

Blogărul s-a dovedit iute de picior și a reușit să dispară într-o direcție necunoscută decît de el.

Prima parte – versiunea bloggerului
Partea a doua – versiunea lui Haurel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button