Lanul cu pixeli

Fotografii ciudate din Grecia și povestea lor

Săptămîna trecută am fost într-un infotrip în Grecia cu Filadelfia Turism. Pe lîngă locuri frumoase (despre care o să vă povestesc în articolul următor), am fotografiat și lucruri mai ciudate. Le puteți găsi mai jos cu comentariile de rigoare.

christos-bikes-halkidiki

În autocar ghidul ne-a spus că în această țară a fi grec este egal cu a fi ortodox. Cam ciudat să pui un porc pe o motocicletă ca logo la un local ce se numește Christos Bikes. Nu vi se pare?

kosmar-specialistul-1-grecia

De ce ai pune unei agenții de turism numele Kosmar? După care să te mai și lauzi că ești numărul 1 în Grecia. Ciudat!

pennys-suveniruri-grecia

Se citește așa, dar se poate scrie și altfel. Nici nu vreau să mă gîndesc ce suveniruri se vînd în acel magazin 🙂

love-street-halkidiki

Am descoperit Strada Iubirii. E în Halkidiki. Dacă nu v-ați găsit încă jumătatea, poate reușiți acolo. Glumesc, mai bine mergeți pe plajă!

natasa-te-iubesc

Te-ai aștepta să vezi așa ceva sculptat pe o stîncă în Grecia? Eu nu. Se vede că basarabenii ăștia îs peste tot, n-ai unde să te ascunzi de ei 🙂

pian-fara-clape-hotel

Te plimbi prin hotel. Vezi un pian rusesc vechi. Ai timp, așa că ridici capacul. Te și vezi plimbîndu-ți degetele pe clape și parcă îți sună deja în urechi o melodie.

Cînd colo, în loc de clape albe și negre găsești loc gol și niște boabe de cafea (inițial mi s-a părut că-s boabe de șoareci). Poftim 4 stele!

canapea-langa-mare-grecia

Poza cu canapeaua nu are nimic ciudat. Am pus-o ”pour la bonne bouche” cum zice francezul, adică să închei articolul pe un ton pozitiv.

Încearcă să te imaginezi pe acea canapea galbenă cu marea în față și soarele pe cer. Ți-ai imaginat? Buuuun. Acum înapoi la muncă 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button