Ulciorul cu pătărănii

Fibra și instalatorii de la RDS

Mi-a spus medicul că am nevoie de fibră, că e sănătos și face bine la fizic. Știam că cei de la RDS au ofertă bună, așa că i-am sunat să-mi pună fibră optică. Instalatorul s-a înfățișat în fața blocului cu o precizie Elvețiano-Danubiano-Pontică.

Stabilisem să vină între ora 15 și 18. M-a sunat la 10:30 și m-a întrebat: „puteți veni acum sau… în cel mult 5-10 minute?” Am refuzat politicos și am stabilit din nou să ne vedem la ora 15. „În blocul acesta nu au fibra optică doar psihopații” mi-a zis el lăsând o pauză de suspans.

„Am fost mai devreme la o babă. M-a înjurat că i-am găurit peretele și mi-a sugerat să fac curățenie după mine. I-am râs în față și s-a înfuriat”. „Eu am făcut cerere de fibră optică de 2 ori, i-am răspuns eu: acum 3 luni și acum 1 lună. N-a venit nimeni, noroc cu dumneavoastră…”

Vizibil flatat omul s-a pus pe treabă. A tras cablu, a găurit peretele, a instalat routerul. După vreo 20 minute m-a salutat și a plecat. „Nu merge nici TV-ul, nici internetul! Înainte mergeau, i-am strigat eu din urmă”

„E bine așa, mi-a răspuns în 2 peri, o să meargă peste vreo 2 ore!” „Și cablul acesta trebuie să stea spânzurat în fața ușii?” nu m-am lăsat eu bătut. „E bine așa, mi-a răspuns el coborând scările. O să vină un coleg… peste vreo 2 ore!”

Cam peste o oră a venit gâfâind colegul. „Ioi, ce căldură, a oftat el nădușit. Aveți un pahar cu apă că mor încet?” I-am dat paharul, l-a dat peste cap, a legat cablul atârnat și a plecat. „Televiziunea merge, dar internetul – nu” i-am strigat eu din urmă.

„E bine așa, mi-a răspuns în 2 peri, o să meargă peste vreo jumătate de oră”. „Trebuie să mai fac ceva?” nu m-am lăsat eu bătut. „Nu faceți nimic, așteptați”. No, acum am și internet și televiziune și fibră. Așa că aștept să năvălească peste mine sănătatea și starea de bine.

Sursă img

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button