Ulciorul cu pătărănii

Doi români au devenit părinți și nu au postat pe Facebook nicio poză cu bebelușul

bebelus-poze-facebook

Șoc în lumea social media: doi români au devenit recent părinți și nu au postat pe Facebook nicio fotografie cu noul-născut. Într-o lume în care bebelușii apar pe internet imediat după ce au ieșit din burta mamei, cei doi nici măcar nu au anunțat nașterea pe rețelele de socializare.

„Așa ceva este inadmisibil, a declarat revoltat un împătimit al Facebook-ului. Înțeleg că nu au putut face live streaming în timpul nașterii, că sînt la primul copil și nu s-au gîndit să facă un check in la spital, dar să nu postezi măcar o fotografie cu nou-născutul… asta e prea de tot!”

Curioși cum a fost posibil acest lucru în era tehnologiei, echipa noastră a luat legătura cu proaspătul tătic, s-a deplasat la fața locului și l-a convins să ne acorde un interviu în exclusivitate.

„Noi în Maramureș respectăm tradițiile, a declarat acesta. La noi în sat de fiecare dată cînd se naște un cocon, bărbatul merge la crîșmă și dă de băut la tătă lumea. Așa că pînă a doua zi știe tăt satul. Acesta e Facebook-ul nostru și cred că așa a fi și mai departe”.

Totuși reporterul nostru a fost puțin suspicios legat de această declarație (mai ales după ce a zărit un smartphone ițindu-se din buzunarul celui intervievat). Prin urmare a mai rămas la casa omului cîteva ore să-l… descoase.

Dintr-o pălincă în alta, moroșeanul a recunoscut sub protecția anonimatului că nu a postat nicio fotografie, pentru că i-a fost tăiat internetul (din cauză că a uitat să-l plătească), iar pe telefon a rămas fără trafic.

Această mărturisire l-a costat scump pe reporterul nostru. După cum se știe, e greu să bei cu un moroșean. Revenim cu mai multe detalii după ce corespondentul nostru din Baia Mare își va reveni din comă alcoolică.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button