Ofuri cotidiene

De la Elena Ceaușescu la Viorica Dăncilă

Elena Ceaușescu n-a murit. Ea trăiește și conduce România prin urmașa sa Viorica Dăncilă. Conform unui zvon, tovarășa academician doctor inginer ar fi citit într-o prezentare științifică formula dioxidului de carbon CO2 drept „codoi”.

Nici nu vreau să mă gândesc cu ar fi pronunțat formula carbonatului de calciu CaCO3. Doamna Dăncilă nu s-a lăsat mai prejos. Ieri într-o ședință a Guvernului a vorbit despre Campionatul European de Fotbal din 2020. Premierul nostru l-a botezat imediat ca „Euro douăzeci douăzeci” (minut 1.35).

Declarații susținute de premierul Viorica Dăncilă la începutul ședinței de guvern

Declarații susținute de premierul Viorica Dăncilă la începutul ședinței de guvern

Publicată de Guvernul României pe Joi, 12 aprilie 2018

Sunt unele voci care afirmă că actualul premier e incompetent și că poate ține un discurs doar dacă îl citește de pe foaie. Ei bine, se pare că nici să citească nu e în stare. Priviți-o cum se descurcă atunci când îi iei foaia din față.

Necazul Vioricăi

Viorica Dăncilă s-a aflat din nou în situaţia neplăcută de a vorbi în public. Ea a fost invitată, ieri, în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora Premierului“, pentru a da explicaţii despre situaţia economică a ţării. În afară de câteva greşeli gramaticale care nu mai surprind pe nimeni şi de un mic moment de panică în care a încurcat hârtiile de pe care citea, Viorica Dăncilă a făcut faţă cu succes acestei provocări. Priviţi!

Publicată de Recorder pe Miercuri, 4 aprilie 2018

În anii 80 eram conduși de un „codoi”. Azi Euro douăzeci-douăzeci e șefă pe la noi. Viitorul sună bine, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button