Ofuri cotidiene

De ce nu mai scriu despre politică…


M-am săturat de atâta scandaluri, demiteri şi lovituri de teatru. De nepotism, arivism, pupincurism şi alte cuvinte cu ism care caracterizează peisajul nostru politic. Aşa că am hotărât să nu mai scriu despre politică. Nu mai are rost să-mi pierd timpul şi nervii încercând să înţeleg acţiunile unor incompetenţi care nu dau doi bani pe noi şi care se gândesc doar la posturi şi averi.

În loc să-şi unească forţele în faţa crizei, aşa cum ar trebui în mod normal şi aşa cum se întâmplă prin ţările civilizate, politicienii noştri se dedică în continuare unor scremeri convulsive pentru a demonstra cine e cel mai cel din ţara asta. Satul arde, iar baba… vrea alegeri anticipate. Se pare că noi, românii (de pe ambele maluri ale Prutului) pur şi simplu nu suntem în stare să ne conducem, aşa că până nu-şi fac nemţii sau japonezii o pomană să ne colonizeze, continuăm cu sloganul „din greşeală în greşeală spre victoria finală”.

4 Comments

  1. si de ce crezi tu ca daca vin nemtii sau japonezii sa te colonizeze va fi mai bine?
    ia uitate tu in istorie la popoarele pe care le-au colonizat sau cucerit tot o poola e . vezi ce au facut astia cu ei . cu aia colonizati .
    sunt foarte de acord cu ce spui ca suntem jalnici da treaba cu colonizarea . io vorbesc in numele meu . NU VREAU SA FIU ,, COLONIZAT " DE NIMENI . POT SA FIU PROST , TAMPIT , LENES ETC. DA SA FI COLONIZAT IO CAM STIU CE INSEAMNA . SI NU-MI TREBUI . LA FEL SI DACA CREZI CA PUI GERMANI SAU JAPONEZI SA TE COMDUCA . NUMAI SCHIMBI NISTE STAPANI CU ALTII . CE MARE SMECHERIE AI FACUT.

  2. Te salut Albule, aparent la noi in tzarisoara parca parca astia de sus ar face ceva si intr-un fel si intr-un anumit sens, dar cica trebe sa asteptam sa treaca si 23 octombrie, pana atunci e buna ideea cu "asupritul" nemtzesc, dar mie personal mi-ar placea vreo 500 de mii de chineji…ar face o treaba buna, la 3mil cat suntem noi ar reveni cate unul de gospodarie….glumesc, numai bine pam pam.

  3. da, chinezii ar fi o varianta buna. problema e ca astia daca vin, nu mai pleaca si in 20 de ani om fi toti cu ochii ingusti in Moldova :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button